Jollein boxpakje

 

Boxpakjes zorgen ervoor dat jouw kindje zich vrij en comfortabel kan bewegen. Daarnaast is het een praktische oplossing aangezien het slechts 1 stuk kleding is dat je eenvoudig in de wasmachine kunt wassen. Het heeft ook drukknopen waardoor je het pakje snel uit kunt trekken indien jouw zoontje of dochtertje verschoond dient te worden. Bij Babypark hebben we vele van dit soort handige en leuke boxpakjes. Uiteraard allemaal van A-merken en door onze laagsteprijsgarantie tevens tegen de laagste prijzen. Zo hebben we onder andere Jollein boxpakjes. Het moederbedrijf van Jollein is al sinds 1973 actief in babykamertextiel en –accessoires en is inmiddels uitgegroeid tot internationaal opererend bedrijf. Met hun merk Jollein volgen ze de marktontwikkelingen nauwgezet en zorgen ze voor trendy producten die praktisch inzetbaar zijn.

Lees meer...

 

Assortiment Jollein boxpakjes

Wie een blik werpt op het aanbod boxpakjes Jollein zal zien dat er verschillende leuke dessins zijn van diertjes of ijsjes bijvoorbeeld. Maar ook pakjes met een strepenpatroon of een gespikkeld boxpakje behoren tot de mogelijkheden. Bekijk ons assortiment waarbij je met onze zoekfilters snel op kleur kunt filteren. De boxpakjes van Jollein zijn van 95% biologisch katoen en 5% elastaan en gewoon op 30 graden te wassen (niet geschikt voor droger).

 

Jollein boxpakje bestellen

Bestel je het Jollein boxpakje op een werkdag voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag (mits op voorraad). Je kunt de leuke boxpakjes ook met eigen ogen komen bekijken in een van onze megastores. Babypark heeft verschillende megastores die elk een bepaalde regio bedienen. Om te zien welke megastore bij jou in de buurt actief is, bezoek je onze website. In elke megastore kun je ook de hulp inschakelen van ons deskundige team van verkoopspecialisten. Zij helpen je graag met vragen die je mogelijk nog hebt. Heb je nu al een prangende vraag dan kun je ons ook altijd even mailen, bellen of WhatsAppen.

8 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Speckled Boxpakje

  Dit Jollein Speckled Boxpakje is een must-have voor jouw kindje! Het pakje heeft een stijlvolle print en is voorzien van handige drukknoopjes aan de onderkant. Je kunt het pakje gewoon wassen in de wasmachine.
  20,95
 • Quick view

  Jollein Octopus Boxpakje Grey

  Dit Jollein Octopus Boxpakje Grey is een must-have! Het pakje heeft een stijlvolle print en is voorzien van handige drukknoopjes aan de onderkant. Je kunt het pakje gewoon wassen in de wasmachine.
  20,95
 • Quick view

  Jollein Happy Icecream Boxpakje

  Dit Jollein Happy Icecream Boxpakje is een must-have! Het pakje heeft een stijlvolle print en is voorzien van handige drukknoopjes aan de onderkant. Je kunt het pakje gewoon wassen in de wasmachine.
  20,95
 • Quick view

  Jollein Happy Croco Boxpakje

  Dit Jollein Happy Croco Boxpakje is een must-have! Het pakje heeft een stijlvolle print en is voorzien van handige drukknoopjes aan de onderkant. Je kunt het pakje gewoon wassen in de wasmachine.
  20,95
 • Quick view

  Jollein Happy Icecream T-shirt En Broekje

  De Jollein Happy Icecream T-shirt En Broekje zit lekker om het lichaampje van je baby. Het kledingset is gemaakt van 100% biologisch katoen en is gemakkelijk aan te krijgen. Uiteraard is het printje ook erg leuk!
  23,50
 • Quick view

  Jollein Happy Croco T-shirt En Broekje

  De Jollein Happy Croco T-shirt En Broekje zit lekker om het lichaampje van je baby. Het kledingset is gemaakt van 100% biologisch katoen en is gemakkelijk aan te krijgen. Uiteraard is het printje ook erg leuk!
  23,50
 • Quick view

  Jollein Octopus T-shirt En Broekje Grey

  De Jollein Octopus T-shirt En Broekje Grey zit lekker om het lichaampje van je baby. Het kledingset is gemaakt van 100% biologisch katoen en is gemakkelijk aan te krijgen. Uiteraard is het printje ook erg leuk!
  23,50
 • Quick view

  Jollein Black Stripes Boxpakje

  Dit Jollein Black Stripes Boxpakje is een must-have! Het pakje heeft een stijlvolle print en is voorzien van handige drukknoopjes aan de onderkant. Je kunt het pakje gewoon wassen in de wasmachine.
  20,95
8 Resultaten