Snoozebaby babypakjes

 

Geef je kindje een heerlijk, comfortabel Snoozebaby boxpakje. Snoozebaby babypakjes zijn gemaakt van zachte stoffen, zoals jersey. Dit katoen is gebreid, waardoor het extra rekbaar is. Jersey voelt heel fijn aan voor je kindje. Het heeft hierin optimale bewegingsvrijheid. Snoozebaby babypakjes hebben ook een perfecte pasform. Meestal maak je Snoozebaby babypakjes open en dicht met behulp van drukknoopjes. Die voelen heel prettig aan voor je kindje. De rij met drukknoopjes loopt meestal helemaal door tot onderaan het boxpakje, zodat je je kindje niet alleen gemakkelijk kunt aan- en uitkleden, maar ook kunt verschonen zonder het pakje uit te hoeven trekken. De kwaliteit van Snoozebaby babypakjes is heel goed. Snoozebaby babypakjes zijn meestal uitwasbaar in de wasmachine op 30 graden.

 

Lees meer...

Unisex Snoozebaby boxpakje

De meeste Snoozebaby babypakjes zijn bedoeld voor zowel jongetjes als meisjes. Het voordeel hiervan is dat een later broertje of zusje het Snoozebaby baby boxpakje ook kan dragen. Snoozebaby babypakjes zijn effen of bedrukt met leuke figuurtjes. Veel Snoozebaby babypakjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vrijwel elk Snoozebaby baby boxpakje is verkrijgbaar in de maten 50 tot en met 68.

 

Over Snoozebaby

Snoozebaby is een merk van pakjes en andere textielproducten van heerlijke, zachte stofjes. Kenmerkend aan Snoozebaby zijn de labeltjes die je aan veel producten tegenkomt. Snoozebaby heeft namelijk ontdekt dat baby’s dol zijn op labeltjes. Ze houden ervan om hieraan te friemelen en deze in hun mond te stoppen. Ook aan Snoozebaby baby boxpakjes zitten soms meerdere labeltjes. Wil je ook zo'n leuk Snoozebaby boxpakje hebben? Bestel en betaal deze dan vandaag nog. Profiteer van onze Laagste Prijs Garantie en maak gebruik van onze snelle bezorgservice! Indien wij jouw online order en betaling vandaag nog ontvangen, dan bezorgen wij het pakketje al de volgende dag bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de bestelde Snoozebaby babypakjes bij ons op voorraad zijn.Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Snoozebaby Knitted Boxpakje

  Dit Snoozebaby Knitted Boxpakje is ideaal voor je kindje. Het pakje heeft een perfecte pasvorm en zit comfortabel. Dankzij de drukknopen kan je het pakje eenvoudig aan en uit doen bij je kindje.
  25,97
 • Quick view

  Snoozebaby Velours Boxpakje

  Dit Snoozebaby Velours Boxpakje is ideaal voor je kindje. Het pakje heeft een perfecte pasvorm en zit comfortabel. Dankzij de drukknopen kan je het pakje eenvoudig aan en uit doen bij je kindje.
  24,95
 • Quick view

  Snoozebaby Blizzard Boxpakje Indigo

  Dit Snoozebaby Blizzard Boxpakje Indigo is ideaal voor je kindje. Het pakje heeft een perfecte pasvorm en zit comfortabel. Dankzij de drukknopen kan je het pakje eenvoudig aan en uit doen bij je kindje.
  24,95
 • Quick view

  Snoozebaby Knitted Boxpakje Light Grey

  Dit Snoozebaby Knitted Boxpakje Light Grey is ideaal voor je kindje. Het pakje heeft een perfecte pasvorm en zit comfortabel. Dankzij de drukknopen kan je het pakje eenvoudig aan en uit doen bij je kindje.
  39,95
 • Quick view

  Snoozebaby Knitted Boxpakje Powder Pink

  Dit Snoozebaby Knitted Boxpakje Powder Pink is ideaal voor je kindje. Het pakje heeft een perfecte pasvorm en zit comfortabel. Dankzij de drukknopen kan je het pakje eenvoudig aan en uit doen bij je kindje.
  39,95
 • Quick view

  Snoozebaby Knitted Boxpakje Indigo Blue

  Dit Snoozebaby Knitted Boxpakje Indigo Blue is ideaal voor je kindje. Het pakje heeft een perfecte pasvorm en zit comfortabel. Dankzij de drukknopen kan je het pakje eenvoudig aan en uit doen bij je kindje.
  25,97
 • Quick view

  Snoozebaby Knitted Boxpakje Storm Grey

  Dit Snoozebaby Knitted Boxpakje Storm Grey is ideaal voor je kindje. Het pakje heeft een perfecte pasvorm en zit comfortabel. Dankzij de drukknopen kan je het pakje eenvoudig aan en uit doen bij je kindje.
  39,95
 • Quick view

  Snoozebaby Knitted Boxpakje Coral Red

  Dit Snoozebaby Knitted Boxpakje Coral Red is ideaal voor je kindje. Het pakje heeft een perfecte pasvorm en zit comfortabel. Dankzij de drukknopen kan je het pakje eenvoudig aan en uit doen bij je kindje.
  39,95
8 Resultaten