Witlof for kids boxpakje

Witlof for kids heeft heerlijke boxpakjes voor je kindje. Je kindje kan gemakkelijk kruipen, spelen en liggen met het Witlof for kids boxpakje. Bekijk het hele aanbod van Witlof for kids gemakkelijk op onze website en vind wat bij jou kindje past. De boxpakje zijn verkrijgbaar in verschillende warme kleurtinten. Zowel online als in onze winkels kun je terecht voor een uitgebreide Witlof for kids collectie.

Lees meer...

Design en comfort van het Witlof for kids boxpakje

Het Witlof for kids boxpakje heeft warme kleur tinten en heeft een lieve uitstraling. De stof van het Witlof for kids boxpakje is heerlijk zacht en voelt fijn aan op de gevoelige huid van je kindje. Het Witlof for kids boxpakje zit erg comfortabel wanneer je kindje het boxpakje van witlof for kids aan heeft. Zo heeft je kindje dan ook voldoende bewegingsruimte in het Witlof for kids boxpakje.

Kwaliteit van het Witlof for kids boxpakje

De kwaliteit van de Witlof for kids boxpakjes is erg goed. Door de handige drukknoopjes op het Witlof for kids boxpakje kun je het Witlof for kids boxpakje gemakkelijk aan en uit doen bij je kindje. Dit is extra handig wanneer je je kindje moet verschonen omdat het een nieuwe luier nodig heeft. Je kunt het Witlof for kids boxpakje overigens gewoon wassen in de wasmachine op 40 graden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Witlof For Kids Corduroy Boxpakje

    Het stijlvolle Witlof For Kids Corduroy Boxpakje is ideaal als je kindje kan kruipen en spelen. Dankzij de lange opening kan je je kindje gemakkelijk verschonen. Het pakje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
    29,95
1 Resultaten