Laessig rompertjes

Laessig heeft stijlvolle rompertjes voor jouw kindje. De Laessig rompertjes hebben een lichte kleur en een leuk patroontje met bijvoorbeeld stipjes. Het merk Laessig heeft een ruime keus uit leuke rompertjes voor jou kindje. De rompertjes van Laessig kunnen dus eigenlijk niet missen in de kledingkast van jou kindje.

Lees meer...

Comfort van de Laessig romper

De rompertjes van Laessig hebben een goede pasvorm. Hierdoor zit het Laessig rompertje extra comfortabel wanneer je kindje het Laessig rompertje aan heeft. Je kunt de rompertjes van Laessig in verschillende kleuren en maten bestellen. En door de handige drukknoopjes die op het Laessig rompertje zitten kun je het Laessig rompertje gemakkelijk aan en uit doen. Dit is super handig wanneer je je kindje moet verschonen omdat het een nieuwe luier nodig heeft.

Materiaal van de Laessig romper

Het materiaal van de Laessig romper is 100% katoen. Dit is hoogwaardig materiaal wat comfortabel en zacht aanvoelt. Door het hoogwaardige materiaal van het Laessig rompertje heeft het Laessig rompertje natuurlijk ook een goede kwaliteit. Je kunt het Laessig rompertje gewoon wassen in de wasmachine op 40 graden. Ook zijn de Laessig rompertjes heel erg leuk om cadeau te doen aan iemand, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Striped Overslagromper Lange Mouw Grey Melange

  De stijlvolle Laessig Striped Overslagromper Lange Mouw Grey Melange is een onmisbaar item voor je kindje en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast! Dankzij de overslag met drukknopen kan je de romper gemakkelijk aan en uit doen bij je kindje.
  16,95
 • Quick view

  Laessig Striped Overslagromper Korte Mouw Grey Melange

  De stijlvolle Laessig Striped Overslagromper Korte Mouw Grey Melange is een onmisbaar item voor je kindje en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast! Dankzij de overslag met drukknopen kan je de romper gemakkelijk aan en uit doen bij je kindje.
  14,95
 • Quick view

  Laessig Striped Romper Korte Mouw Grey Melange Mt. 74-80

  De stijlvolle Laessig Striped Romper Korte Mouw Grey Melange Mt. 74-80 is een onmisbaar item voor je kindje en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast! Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  14,95
 • Quick view

  Laessig Striped Romper Lange Mouw Grey Melange Mt. 74-80

  De stijlvolle Laessig Striped Romper Lange Mouw Grey Melange Mt. 74-80 is een onmisbaar item voor je kindje en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast! Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  16,95
 • Quick view

  Laessig Dots Overslagromper Lange Mouw

  De stijlvolle Laessig Dots Overslagromper Lange Mouw is een onmisbaar item voor je kindje en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast! Dankzij de overslag met drukknopen kan je de romper gemakkelijk aan en uit doen bij je kindje.
  16,95
 • Quick view

  Laessig Triangle Romper Lange Mouw Blue Mt. 74-80

  De stijlvolle Laessig Triangle Romper Lange Mouw Blue Mt. 74-80 is een onmisbaar item voor je kindje en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast! Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  16,95
 • Quick view

  Laessig Triangle Romper Korte Mouw Blue Mt. 74-80

  De stijlvolle Laessig Triangle Romper Korte Mouw Blue Mt. 74-80 is een onmisbaar item voor je kindje en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast! Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  14,95
 • Quick view

  Laessig Dots Overslagromper Korte Mouw

  De stijlvolle Laessig Dots Overslagromper Korte Mouw is een onmisbaar item voor je kindje en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast! Dankzij de overslag met drukknopen kan je de romper gemakkelijk aan en uit doen bij je kindje.
  14,95
 • Quick view

  Laessig Dots Romper Korte Mouw

  De stijlvolle Laessig Dots Romper Korte Mouw is een onmisbaar item voor je kindje en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast! Dankzij de overslag met drukknopen kan je de romper gemakkelijk aan en uit doen bij je kindje.
  14,95
 • Quick view

  Laessig Triangle Overslagromper Lange Mouw Blue

  De stijlvolle Laessig Triangle Overslagromper Lange Mouw Blue is een onmisbaar item voor je kindje en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast! Dankzij de overslag met drukknopen kan je de romper gemakkelijk aan en uit doen bij je kindje.
  16,95
 • Quick view

  Laessig Dots Romper Lange Mouw

  De stijlvolle Laessig Dots Romper Lange Mouw is een onmisbaar item voor je kindje en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast! Dankzij de overslag met drukknopen kan je de romper gemakkelijk aan en uit doen bij je kindje.
  16,95
 • Quick view

  Laessig Triangle Overslagromper Korte Mouw Blue

  De stijlvolle Laessig Triangle Overslagromper Korte Mouw Blue is een onmisbaar item voor je kindje en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast! Dankzij de overslag met drukknopen kan je de romper gemakkelijk aan en uit doen bij je kindje.
  14,95
12 Resultaten