Mats en Merthe romper

De producten van Mats en Merthe zijn met 100% natuurlijke materialen gemaakt. Ook de rompertjes van Mats en Merthe voelen hierdoor superzacht aan voor je kindje. Dit zorgt ervoor dat je de producten van Mats en Merthe vanaf de geboorte van je kindje al met een gerust hart kunt gebruiken.

Lees meer...

Comfort van de rompertjes van Mats en Merthe

Comfort hebben de rompertjes van Mats en Merthe zeker. Het rompertje van Mats en Merthe voel comfortabel en zacht aan wanneer je kindje het Mats en Merthe rompertje aan heeft. Dit komt door de perfecte pasvorm van de Mats en Merthe romper. De Mats en merthe rompertjes kunnen gedragen worden met een broekje, rokje, vestje of een trui. Het rompertje van Mats en Merthe valt dus erg goed te combineren met andere kleertjes van je kindje.

Mats en Merthe rompertjes van hoogwaardig materiaal

De Mats en Merthe rompers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt dan ook voor de goede kwaliteit van de Mats en Merthe rompertjes. De Mats en Merthe rompertjes hebben een overslag en zijn voorzien van drukknoopjes. Zo kun je gemakkelijk het Mats en Merthe rompertje aan en uit doen. De rompertjes van Mats en Merthe zijn stijlvol en kunnen eigenlijk niet missen in de kledingkast van jou kindje. Met de rompers van Mats en Merthe maak je de outfit van je kindje helemaal af en compleet.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Mats & Merthe Jongen Romper Met Kraag / Lange Mouwen

  Deze stijlvolle Mats & Merthe Jongen Romper Met Kraag / Lange Mouwen is ideaal voor pasgeboren kindjes. Door de overslag, drukknoopjes en perfecte pasvorm kan je je kindje eenvoudig aankleden.
 • Quick view

  Mats & Merthe Jumpsuit Grey

  Deze Mats & Merthe Jumpsuit Grey is erg stijlvol ideaal voor pasgeboren kindjes. Door de gekruiste banden, sluiting met drukknopen aan de onderkant en perfecte pasvorm kan je je kindje eenvoudig aankleden.
  44,99
 • Quick view

  Mats & Merthe Meisje Romper Met Kraag / Lange Mouwen

  Deze stijlvolle Mats & Merthe Meisje Romper Met Kraag / Lange Mouwen is ideaal voor pasgeboren kindjes. Door de overslag, drukknoopjes en perfecte pasvorm kan je je kindje eenvoudig aankleden.
 • Quick view

  Mats & Merthe Daisy Romper

  Deze Mats & Merthe Daisy Romper is ideaal voor pasgeboren kindjes. Door de overslag en drukknoopjes kan je je kindje eenvoudig aankleden. Verder beschikt de stijlvolle romper over een perfecte pasvorm.
 • Quick view

  Mats & Merthe Meisje Romper Met Kraag / Korte Mouwen

  Deze stijlvolle Mats & Merthe Meisje Romper Met Kraag / Korte Mouwen is ideaal voor pasgeboren kindjes. Door de overslag, drukknoopjes en perfecte pasvorm kan je je kindje eenvoudig aankleden.
 • Quick view

  Mats & Merthe Jongen Romper Met Kraag / Korte Mouwen

  Deze stijlvolle Mats & Merthe Jongen Romper Met Kraag / Korte Mouwen is ideaal voor pasgeboren kindjes. Door de overslag, drukknoopjes en perfecte pasvorm kan je je kindje eenvoudig aankleden.
 • Quick view

  Mats & Merthe Jongen Romper Met Kraag / Korte Mouwen Uni White

  Deze stijlvolle Mats & Merthe Jongen Romper Met Kraag / Korte Mouwen Uni White is ideaal voor pasgeboren kindjes. Door de overslag, drukknoopjes en perfecte pasvorm kan je je kindje eenvoudig aankleden.
  22,99
 • Quick view

  Mats & Merthe Meisje Romper Met Kraag / Korte Mouwen Uni White

  Deze stijlvolle Mats & Merthe Meisje Romper Met Kraag / Korte Mouwen Uni White is ideaal voor pasgeboren kindjes. Door de overslag, drukknoopjes en perfecte pasvorm kan je je kindje eenvoudig aankleden.
  22,99
8 Resultaten