Rapife rompertjes

Rapife heeft leuke neutrale rompertjes voor jouw kindje. Neutrale rompertjes kunnen natuurlijk niet missen in de kledingkast van jouw kindje. De Rapife rompertjes kun je dan ook makkelijk combineren met andere kledingstukken dit is natuurlijk ideaal. De rompertjes zijn voorzien van een subtiel kraagje.

Lees meer...

Comfort van de rapife rompertjes

Het comfort van de Rapife rompertjes is zeer goed. Door de juiste pasvorm en stof zit het Rapife rompertje dan ook heerlijk wanneer je kindje het Rapife rompertje aan heeft. Door de drukknopjes op de Rapife rompertjes kun je gemakkelijk het Rapife rompertje aan en uit doen. Dit is extra handig wanneer je je kindje moet verschonen wanneer het een schone luier nodig heeft. De Rapife rompertjes zijn in verschillende kleuren en maten te verkrijgen.

Materiaal van de Rapife rompertjes

Het materiaal van de Rapife rompertjes is 100% katoen. Dit is een hoogwaardig materiaal daardoor is de kwaliteit van het Rapife rompertje ook zeer goed. Je kunt de Rapife rompertjes overigens gewoon wassen in de wasmachine. Doordat de Rapife rompertjes neutrale kleuren hebben zijn de Rapife rompertjes ook erg leuk om cadeau te doen aan iemand, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Je kunt ons hele aanbod van Rapife online op onze website bekijken en vinden wat bij jouw kindje past.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Rapife Romper Lange Mouw Met Kraag Rond

  De Rapife Romper Lange Mouw Met Kraag is een mooi en praktisch rompertje voor de baby. Het beschikt over een goede pasvorm en is handig te combineren met iedere kledingstijl!
 • Quick view

  Rapife Romper Lange Mouw Met Kraag Recht

  De Rapife Romper Lange Mouw Met Kraag Recht is een mooi en praktisch rompertje voor de baby. Het beschikt over een goede pasvorm en is handig te combineren met iedere kledingstijl!

  Normale prijs: 13,95

  Special Price 13,50

 • Quick view

  Rapife Overslagromper Lange Mouw

  De Rapife Overslagromper Lange Mouw White is een mooi en praktisch rompertje voor de baby. Het beschikt over een goede pasvorm en is handig te combineren met iedere kledingstijl!
 • Quick view

  Rapife Overslagromper Korte Mouw

  De Rapife Overslagromper Korte Mouw is een mooi en praktisch rompertje voor de baby. Het beschikt over een goede pasvorm en is handig te combineren met iedere kledingstijl!
  8,95
 • Quick view

  Rapife Romper Korte Mouw Met Kraag White

  De stijlvolle Rapife Romper Korte Mouw Met Kraag White is een mooi en praktisch rompertje voor je kindje. Het beschikt over een goede pasvorm en is handig te combineren met iedere andere kledingstijl.
 • Quick view

  Rapife Overslagromper Lange Mouw Met Sierrand White

  De Rapife Overslagromper Lange Mouw Met Sierrand White is een mooi en praktisch rompertje voor de baby. Het beschikt over een goede pasvorm en is handig te combineren met iedere kledingstijl!
 • Quick view

  Rapife Romper Lange Mouw Met Kraag White

  De stijlvolle Rapife Romper Lange Mouw Met Kraag White is een mooi en praktisch rompertje voor je kindje. Het beschikt over een goede pasvorm en is handig te combineren met iedere andere kledingstijl.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 9,75

7 Resultaten
Trustpilot