Snoozebaby Baby Rompertjes

 

Vul jouw babyuitzet aan met zachte baby rompertjes van Snoozebaby. Kies je voor Snoozebaby, dan kies je voor comfort. Alle rompertjes zijn gemaakt van zachte stoffen die je kindje heel prettig zal vinden.

Lees meer...

 

Over Snoozebaby

Snoozebaby bekijkt de wereld vanuit het gezichtspunt van je kindje. Aan de meeste Snoozebaby producten hangen leuke labeltjes. Snoozebaby ontdekte namelijk dat kleine kinderen dol zijn op labeltjes. Daarnaast besteedt Snoozebaby veel aandacht aan de juiste materialen. Het merk gebruikt de allerzachtste stoffen, zoals jersey, velours en katoen gecombineerd met polyester.

 

Aantrekkelijke bezorgservice

Snoozebaby baby rompertjes bestel je heel gemakkelijk online via deze webshop. Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis af te leveren. In de meeste gevallen geldt: Vandaag vóór 20.00 uur besteld en online betaald, morgen al in huis.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Snoozebaby Blizzard Romper Lange Mouw

  Het Snoozebaby Blizzard Romper Lange Mouw is een stijlvol én praktisch rompertje voor pasgeboren baby's. Het rompertje is gemaakt van duurzaam materiaal en wordt gesloten met drukknoopsluitingen.
  14,95
 • Quick view

  Snoozebaby Star Romper Korte Mouw

  Het Snoozebaby Star Romper Korte Mouw is een stijlvol én praktisch rompertje voor pasgeboren baby's. Het rompertje is gemaakt van duurzaam materiaal en wordt gesloten met drukknoopsluitingen.
  13,95
 • Quick view

  Snoozebaby Blizzard Romper Korte Mouw

  Het Snoozebaby Blizzard Romper Korte Mouw is een stijlvol én praktisch rompertje voor pasgeboren baby's. Het rompertje is gemaakt van duurzaam materiaal en wordt gesloten met drukknoopsluitingen.
  13,95
 • Quick view

  Snoozebaby Star Romper Lange Mouw

  Het Snoozebaby Star Romper Lange Mouw is een stijlvol én praktisch rompertje voor pasgeboren baby's. Het rompertje is gemaakt van duurzaam materiaal en wordt gesloten met drukknoopsluitingen.
  14,95
 • Quick view

  Snoozebaby Spots Romper Korte Mouw Orchid Blush

  Het Snoozebaby Spots Romper Korte Mouw Orchid Blush is een stijlvol én praktisch rompertje voor pasgeboren baby's. Het rompertje is gemaakt van duurzaam materiaal en wordt gesloten met drukknoopsluitingen.
  13,95
 • Quick view

  Snoozebaby Spots Romper Lange Mouw Orchid Blush

  Het Snoozebaby Spots Romper Lange Mouw Orchid Blush is een stijlvol én praktisch rompertje voor pasgeboren baby's. Het rompertje is gemaakt van duurzaam materiaal en wordt gesloten met drukknoopsluitingen.
  14,95
6 Resultaten