Trixie rompertjes

Het merk Trixie heeft een ruime keus uit kinderkleding. De mooie rompertjes van Trixie kunnen dus ook niet missen in de kledingkast van jouw kindje. Alle producten van Trixie zijn gemaakt van biologisch katoen. Dit draagt bij aan het verbeteren van het milieu, dit is iets wat het merk Trixie dan ook zeer belangrijk vindt.

Lees meer...

Comfort en design van het Trixie rompertje

De rompertjes van Trixie zijn dan ook heel comfortabel. De rompertjes voelen zacht en comfortabel aan wanneer jouw kindje het Trixie rompertje aan heeft. De mouwen van het Trixie rompertje zorgen ervoor dat je kindje lekker warm blijft. Het design van de Trixie rompers is vrolijk en stijlvol. De Trixie rompers hebben een lichte kleur en een leuk printje. Je kunt je kindje helemaal laten stralen met het rompertje van Trixie.

Materiaal van het Trixie rompertje

Het materiaal van de rompertjes van Trixie is 100% biologisch katoen. Ook zijn de rompertjes van Trixie voorzien van drukknoopjes dit zorgt er voor dat je het Trixie rompertje gemakkelijk aan en uit kunt doen. Dit is extra handig wanneer je kindje verschoont moet worden omdat het een nieuwe luier nodig heeft. Je kunt overigens het Trixie rompertje gewoon wassen in de wasmachine. De stof behoud haar kwaliteit, ook na een aantal wasbeurten.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Romper Korte Mouw

  Het Trixie Sunny Spots Romper Korte Mouw is een stijlvol en praktisch rompertje voor pasgeboren baby's. Het rompertje met print is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan voor je kindje.
  15,99
 • Quick view

  Trixie Brave Bear Romper Korte Mouw

  Het Trixie Brave Bear Romper Korte Mouw is een stijlvol en praktisch rompertje voor pasgeboren baby's. Het rompertje met print is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan voor je kindje.
  15,99
 • Quick view

  Trixie Brave Bear Overslagromper Lange Mouw

  De stijlvolle Trixie Brave Bear Overslagromper Lange Mouw is een onmisbaar item voor je kindje en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast! Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Trixie Brave Bear Romper Lange Mouw

  Het Trixie Brave Bear Romper Lange Mouw is een stijlvol en praktisch rompertje voor pasgeboren baby's. Het rompertje met print is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan voor je kindje.
  17,99
 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Overslagromper Lange Mouw

  De stijlvolle Trixie Sunny Spots Overslagromper Lange Mouw is een onmisbaar item voor je kindje en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast! Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Romper Lange Mouw

  Het Trixie Sunny Spots Romper Lange Mouw is een stijlvol en praktisch rompertje voor pasgeboren baby's. Het rompertje met print is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan voor je kindje.
  17,99
 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Overslagromper Korte Mouw

  De stijlvolle Trixie Sunny Spots Overslagromper Korte Mouw is een onmisbaar item voor je kindje en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast! Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  17,95
7 Resultaten