Vingino rompertjes

Rompertjes zijn onmisbaar voor je baby. Het zijn kleertjes die je kindje elke dag draagt. Vingino rompertjes zien er heel leuk uit en zijn gemaakt van lekker zacht, comfortabel materiaal. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt van Vingino. De rompers van Vingino gaan lang mee en zijn vaak gemaakt van organische materialen. De meeste Vingino rompertjes zijn verkrijgbaar in de maten 56 tot en met 74.

Lees meer...

Een handige overslagromper van Vingino

Een rompertje van Vingino is in veel gevallen een overslagromper. Vaak heeft zo’n rompertje aan de zijkant en aan de onderkant drukknoopjes. Dit vergemakkelijkt het omkleden en verschonen van je kindje. Vrijwel elke overslagromper van Vingino is uit te wassen in de wasmachine op maximaal 30 graden.

Over Vingino

Vingino is een Nederlands merk van “streetwise jeans en kleding” voor kinderen. Het is de bedoeling dat kinderen zich in Vingino kleding cool en zelfverzekerd voelen. De kleding heeft vintage invloeden en de ontwerpen zijn ook geïnspireerd door Italiaanse trends. De allereerste spijkerbroek van Vingino was geïnspireerd op een vintage jeans die de ontwerpers in Napels hadden gevonden. Verder heeft Vingino kleding een “relaxte look”. Vingino rompertjes en andere kleertjes blijven lang mooi. De ontwerpers zoeken altijd de beste materialen uit. Bij de keuze voor een bepaalde stof houden zij ook altijd rekening met het milieu. Ze geloven dat ze het verschil kunnen maken in de strijd tegen klimaatverandering en milieuvervuiling. Soms maken ze gebruik van gerecyclede materialen.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Vingino Peri Overslagromper

  Deze stijlvolle Vingino Peri Overslagromper is een onmisbaar item en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast van je kindje! Gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  14,99
 • Quick view

  Vingino Puck Romper Blush

  De stijlvolle Vingino Puck Romper Blush is een onmisbaar item en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast van je kindje! Gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor de romper zacht en comfortabel aanvoelt.
  12,99
 • Quick view

  Vingino Puck Romper Dark Blue

  De stijlvolle Vingino Puck Romper Dark Blue is een onmisbaar item en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor de romper zacht en comfortabel aanvoelt.
  12,99
 • Quick view

  Vingino Peri Overslagromper Anthracite Grey

  Deze stijlvolle Vingino Peri Overslagromper Anthracite Grey is een onmisbaar item en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast van je kindje! Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel aanvoelt.

  Normale prijs: 14,99

  Special Price 10,49

 • Quick view

  Vingino Pelle Overslagromper Dark Blue Melange

  De stijlvolle Vingino Pelle Overslagromper Dark Blue Melange is een onmisbaar item en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast van je kindje! Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  19,99
 • Quick view

  Vingino Philou Overslagromper Dark Blue

  Deze stijlvolle Vingino Philou Overslagromper Dark Blue is een onmisbaar item en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast van je kindje! Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  19,99
 • Quick view

  Vingino Pia Overslagromper Light Pink

  Deze stijlvolle Vingino Pia Overslagromper Light Pink mag zeker niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. ✓Laagste Prijsgarantie

  Normale prijs: 19,99

  Special Price 15,99

7 Resultaten
Trustpilot