Bobux Schoentjes

 

Bobux babyslofjes zijn perfecte schoentjes voor kinderen onder de twee jaar. Een goede ontwikkeling van de voetjes is heel belangrijk voor jouw kindje. Bobux babyslofjes zijn zodanig gemaakt, dat deze een gezonde ontwikkeling van de voetjes niet in de weg staat. De schoentjes zijn heel buigzaam en geven voldoende ondersteuning. Dankzij de soepelheid van het materiaal, sluit een Bobux babyschoentje zich perfect om het voetje heen. Bobux maakt al sinds 1991 babyschoentjes en heeft in de loop van de tijd hier heel veel ervaring mee opgedaan. Steeds weer heeft Bobux samengewerkt met getalenteerde voetspecialisten en podologen over de hele wereld. Bovendien heeft Bobux veel tijd besteed aan het bestuderen hoe kinderen bewegen en groeien.

 

Lees meer...

De veiligheid van Bobux babyschoentjes

Bobux babyschoentjes hebben meestal antislip zooltjes. Zo heeft je kindje meer grip tijdens het lopen en glijdt het minder snel uit. De schoentjes zijn gemaakt van gezonde materialen, zoals huidvriendelijk en ademend leer dat zich vormt naar de voetjes van je kindje. Bobux babyschoentjes bevatten geen schadelijke stoffen. Zowel het leer, de verf als de stiksels zijn volledig gifvrij. Mocht je kindje de Bobux babyschoentjes in de mond stoppen, dan is dit dus niet zo erg.

 

Comfortabele Bobux babyschoenen bestellen

Bobux Babyschoenen hebben een goede, elastische sluiting, waardoor de schoenen meestal vrij goed blijven zitten. Bestel vandaag nog de Bobux babyschoenen van jouw wensen online via onze webshop. Onze Bobux babyschoenen zijn meestal verkrijgbaar in de maten S (schoenmaat 16/17), M (schoenmaat 18/19) en L (schoenmaat 20/21). Maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice en profiteer van onze Laagste Prijsgarantie! Indien wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen, bezorgen wij de Bobux babyschoenen in de regel al de volgende dag bij je thuis. Dit is natuurlijk alleen mogelijk als de schoentjes bij ons op voorraad zijn.Lees minder...
22 Resultaten
 • Quick view

  Bobux Loafer Slofjes

  De Bobux Loafer Slofjes zijn een echte musthave! Doordat de slofjes aan de bovenkant gemaakt zijn van leer zijn ze flexibel waardoor je kindje zich op een natuurlijke manier kan bewegen.
  32,95
 • Quick view

  Bobux Soft Soles Slofjes Cherry Blossom

  De Bobux Soft Soles Slofjes Cherry Blossom zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Soft Soles Slofjes Classic Grey

  De Bobux Soft Soles Slofjes Classic Grey zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Soft Soles Slofjes Snowflakes

  De Bobux Soft Soles Slofjes Snowflakes zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Sport Shoe Soft Soles Slofjes

  De Bobux Sport Shoe Soft Soles Slofjes zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De slofjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit leder en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken door het elastische materiaal. Verder zijn de slofjes geschikt vanaf de geboorte.
  32,95
 • Quick view

  Bobux Sport Shoe Soft Sales Tan

  De Bobux Sport Shoe Soft Soles Slofjes zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De slofjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit leder en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken door het elastische materiaal.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Transport Soft Soles Slofjes Shark

  De Bobux Transport Soft Soles Slofjes Shark zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De schoentjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit leder. Verder zijn de schoentjes geschikt vanaf de geboorte.
  32,95
 • Quick view

  Bobux Soft Soles Slofjes Habitat Forest

  De Bobux Soft Soles Slofjes Habitat Forest zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Slofjes Soft Sole Classic Roze Mt. S

  Ademende slofjes met een perfecte pasvorm. De slofjes zijn vrij van schadelijke stoffen!

  33,-

  32,95

 • Quick view

  Bobux Grass Slofjes

  De Bobux Grass Slofjes zijn een echte musthave! Doordat de slofjes gemaakt zijn van leer zijn de slofjes flexibel waardoor je kindje zich op een natuurlijke manier kan bewegen.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Jodphur Boot Soft Soles Slofjes

  De Bobux Jodphur Boot Soft Soles Slofjes zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De slofjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit leder en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken door het elastische materiaal. Verder zijn de slofjes geschikt vanaf de geboorte.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Dandelion Soft Soles Slofjes

  De Bobux Dandelion Soft Soles zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De schoentjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit leder en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken door het elastische materiaal. Verder zijn de schoentjes geschikt vanaf de geboorte.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Soft Soles Slofjes T-bar Silver

  De Bobux Soft Soles Slofjes T-bar Silver zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux White Bow Soft Soles Slofjes

  De Bobux White Bow Soft Soles Slofjes zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De slofjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit leder en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken door het elastische materiaal. Verder zijn de slofjes geschikt vanaf de geboorte.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Sweet Heart Soft Soles Roos Mt L

  De Bobux Sweet Heart Soft Soles Slofjes zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De slofjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit leder en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken door het elastische materiaal. Verder zijn de slofjes geschikt vanaf de geboorte.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Soft Soles Jack & Jill Slofjes Navy

  De Bobux Soft Soles Jack & Jill Slofjes Navy zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Soft Soles Demi Blossom Slofjes

  De Bobux Soft Soles Demi Blossom Slofjes zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Zooltjes Mt S

  Heerlijk warm, zacht en comfortabel dat zijn de Bobux Zooltjes ideaal dus voor in de wintermaanden als je kindje koude voetjes krijgt!
  8,50
 • Quick view

  Bobux Soft Soles Jack & Jill Slofjes Caramel

  De Bobux Soft Soles Jack & Jill Slofjes Caramel zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Soft Soles Balloons Sky Slofjes

  De Bobux Soft Soles Balloons Sky Slofjes zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Soft Soles White Daisy Slofjes

  De Bobux Soft Soles White Daisy Slofjes zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Slofjes Soft Sole Classic Roze Mt. M

  Ademende slofjes met een perfecte pasvorm. De slofjes zijn vrij van schadelijke stoffen!
  33,-
22 Resultaten