Little Indians schoentjes

Little Indians heeft de leukste schoentjes voor jouw kindje. Deze babyschoentjes zijn perfect voor de eerste stapjes van jouw kindje. De schoentjes van Little Indians zijn echte eyecatchers. Bekijk ons hele aanbod van Little Indians online op onze website of kom langs in één van onze megastores.

Lees meer...

Comfort van de Little Indians schoentjes

Comfort is iets wat de schoentjes van Little Indians zeker hebben. Ze ondersteunen de voetjes van je kindje. Het design van de Little Indians schoentjes is stijlvol de Little Indians schoentjes hebben leuke kleurtjes en printjes. De schoentjes van Little Indians kun je gemakkelijk combineren met de andere kledingstukken van je kindje. Met de schoentjes van Little Indians maak je de outfit van je kindje helemaal af en compleet.

Kwaliteit van de Little Indians schoentjes

De Little Indians schoentjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Doordat de Little Indians schoentjes gemaakt zijn van hoogwaardige materialen is de kwaliteit ook zeer goed. De babyschoentjes van Little Indians zijn te verkijgen in verschillende maten. Ook zijn de Little Indians schoentjes erg leuk om cadeau te geven aan iemand, bijvoorbeeld als kraam cadeau of voor een eerste verjaardag. Bij een bestelling vanaf €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Little Indians Spots Mary Jane Babyschoentjes

  De Little Indians Spots Mary Jane Babyschoentjes maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de print erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  39,95
 • Quick view

  Little Indians Zebra Oxford Babyschoentjes

  De Little Indians Zebra Oxford Babyschoentjes maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de print erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  39,95
 • Quick view

  Little Indians Leopard Oxford Babyschoentjes

  De Little Indians Leopard Oxford Babyschoentjes maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de print erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  39,95
 • Quick view

  Little Indians Spots Oxford Babyschoentjes

  De Little Indians Spots Oxford Babyschoentjes maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de print met stippen erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  39,95
 • Quick view

  Little Indians Dot Oxford Babyschoentjes

  De Little Indians Dot Oxford Babyschoentjes maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de print met stippen erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  39,95
5 Resultaten