Lodger schoenen houden de voetjes warm

 

Kies uit diverse Lodger schoentjes
Lodger is een heel bekend babymerk dat van alles in de collectie heeft. Zo hebben ze ook hele schattige schoentjes. De schoenen van Lodger kun je kopen in verschillende kleuren zoals grijs, roze, blauw of bruin. Match deze schoenen met je wikkeldeken of met een mutsje en je kindje ziet er helemaal top uit. De schoentjes van het merk Lodger zijn allemaal heerlijk warm, zodat je kindje geen last zal krijgen van koude voetjes, zelfs niet tijdens de barre winterdagen.

Lees meer...

 

Koop de Lodger schoenen online!
Het is ontzettend gemakkelijk om de schoentjes van Lodger online te kopen. Dat kan bij Babypark.nl. Deze site heeft voor de diverse Lodger schoentjes een goede aanbieding, dus ga meteen naar Babypark.nl om te kijken welke kleur schoentjes je leuk vindt. De schoenen van Lodger kunnen onder elk broekje en staan telkens weer ontzettend schattig. Bij Babypark hebben ze alleen maar het leukste en beste voor je baby.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Lodger Walker Leren Slofjes

  Verrijk de garderobe van je kindje met Lodger Walker leren slofjes. Deze slofjes zijn gemaakt van 100% leder en voelen hierdoor zacht en soepel aan. De slofjes houden de voetjes van je kindje heerlijk warm. Een musthave voor deze winter!
  24,90
 • Quick view

  Lodger Botanimal Fleece Slofjes

  De Lodger Botanimal Fleece Slofjes zijn heerlijk zacht gevoerd aan de binnenkant. De slofjes zijn voorzien van een klittenbandsluiting die er voor zorgt dat de slofjes goed aansluiten om de voetjes.
  12,90
 • Quick view

  Lodger Ciumbelle Slofjes

  Met de Lodger Ciumbelle Slofjes verrijk je de garderobe van je kindje. De schattige slofjes zijn gemaakt van ademend en absorberend katoen zodat de voetjes van je kindje lekker warm blijven.
  14,90
 • Quick view

  Lodger Slofjes Fleece Scandinavian

  De Lodger slofjes houden de voetjes van je kindje heerlijk warm. Gemaakt van zacht materiaal, beschikken over een goede pasvorm en zijn voorzien van klittenbandsluiting. Wordt geleverd per 2 stuks.
  9,05
 • Quick view

  Lodger Teddy Slofjes

  De Lodger Teddy Slofjes zijn heerlijk zacht gevoerd aan de binnenkant. De slofjes zijn voorzien van een klittenbandsluiting die er voor zorgt dat de slofjes goed aansluiten om de voetjes.
  14,90
 • Quick view

  Lodger Solid Slofjes

  Met de Lodger Solid Slofjes verrijk je de garderobe van je kindje. De schattige slofjes zijn gemaakt van ademend en absorberend katoen zodat de voetjes van je kindje lekker warm blijven.
  12,90
6 Resultaten