Lodger schoenen houden de voetjes warm

 

Kies uit diverse Lodger schoentjes
Lodger is een heel bekend babymerk dat van alles in de collectie heeft. Zo hebben ze ook hele schattige schoentjes. De schoenen van Lodger kun je kopen in verschillende kleuren zoals grijs, roze, blauw of bruin. Match deze schoenen met je wikkeldeken of met een mutsje en je kindje ziet er helemaal top uit. De schoentjes van het merk Lodger zijn allemaal heerlijk warm, zodat je kindje geen last zal krijgen van koude voetjes, zelfs niet tijdens de barre winterdagen.

Lees meer...

 

Koop de Lodger schoenen online!
Het is ontzettend gemakkelijk om de schoentjes van Lodger online te kopen. Dat kan bij Babypark.nl. Deze site heeft voor de diverse Lodger schoentjes een goede aanbieding, dus ga meteen naar Babypark.nl om te kijken welke kleur schoentjes je leuk vindt. De schoenen van Lodger kunnen onder elk broekje en staan telkens weer ontzettend schattig. Bij Babypark hebben ze alleen maar het leukste en beste voor je baby.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Lodger Walker Moccasin Slofjes

  Met de Lodger Walker Moccasin Slofjes maak je de outfit van je kindje helemaal af. De slofjes zorgen ervoor dat de voetjes van je kindje heerlijk warm blijven en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  37,90
 • Quick view

  Lodger Rib Slofjes

  Met de Lodger Rib Slofjes verrijk je de garderobe van je kindje. De schattige slofjes zijn gemaakt van ademend en absorberend katoen. Dit zorgt ervoor dat de voetjes van je kindje lekker warm blijven.
  17,90
 • Quick view

  Lodger Ciumbelle Slofjes

  Met de Lodger Ciumbelle Slofjes verrijk je de garderobe van je kindje. De schattige slofjes zijn gemaakt van ademend en absorberend katoen zodat de voetjes van je kindje lekker warm blijven.
  14,90
 • Quick view

  Lodger Folklore Fleece Slofjes

  Met deze Lodger Folklore Fleece Slofjes verrijk je de garderobe van je kindje. De schattige slofjes zijn gemaakt van fleece zodat de voetjes van je kindje lekker warm blijven. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  19,90

  15,90

 • Quick view

  Lodger Babyschoentjes

  Met deze stijlvolle Lodger Babyschoentjes maak je de outfit van je kindje helemaal af. De mooie schoentjes zorgen ervoor dat de voetjes van je kindje warm blijven en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,90
5 Resultaten
Trustpilot