Plum Plum shirts

 

Shirtjes zijn onmisbaar in de garderobekast van je kindje, een echt basic item dus. Met een shirtje kan je eindeloos combineren, zo kan je een shirtje onder een trui dragen of onder een giletje, maar ook onder een jurkje of overgooier. Bij Babypark heb je een ruime keuze aan shirtjes in verschillende stijlen, kleuren en maten.

 

Lees meer...

Hippe Plum Plum shirts

De shirts van Plum Plum zijn gemaakt van 100% katoen en voelen hierdoor zacht en comfortabel aan. Alle Plum Plum shirts zijn voorzien van een hippe (tekst)print aan de voorkant. In de shirtcollectie van Plum Plum zijn er onder ander Plum Plum shirts te verkrijgen met en zonder drukknopen. De Plum Plum shirts hebben verder een ronde hals. Een Plum Plum shirt kan je mooi combineren met een Plum Plum broekje. Zo is je kindje helemaal hip!

 

Over Plum Plum

Plum Plum Babygoods is een Belgisch merk en ontwerpt babyproducten volgens de nieuwste trends. De ontwerpen worden vooral gekenmerkt door soberheid, maar zijn tegelijk ook stijlvol. Babypark verkoopt naast Plum Plum shirts ook andere producten van Plum Plum, zoals Plum Plum dekens, Plum Plum slaapzakken, Plum Plum broekjes en Plum Plum overtrekken. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Plum Plum Bearly Awake T-shirt

  Het Plum Plum Bearly Awake T-shirt zit erg comfortabel voor je kindje en is een T-shirt waar je kindje goed mee voor de dag kunt komen.
  14,95
 • Quick view

  Plum Plum Hungry Panda T-shirt

  Het Plum Plum Hungry Panda T-shirt zit erg comfortabel voor je kindje en is een T-shirt waar je kindje goed mee voor de dag kunt komen.
  14,95
 • Quick view

  Plum Plum Bear Smile T-shirt

  Het Plum Plum Bear Smile T-shirt zit erg comfortabel voor je kindje en is een T-shirt waar je kindje goed mee voor de dag kunt komen.
  14,95
 • Quick view

  Plum Plum Sleepyhat T-shirt

  Het Plum Plum Sleepyhat T-shirt zit erg comfortabel voor je kindje en is een T-shirt waar je kindje goed mee voor de dag kunt komen.
  14,95
 • Quick view

  Plum Plum Champ T-shirt

  Het Plum Plum Champ T-shirt zit erg comfortabel voor je kindje en is een T-shirt waar je kindje goed mee voor de dag kunt komen.
  14,95
 • Quick view

  Plum Plum Bunny Phantom T-shirt

  Het Plum Plum Bunny Phantom T-shirt zit door het zachte katoen erg comfortabel voor je kindje en is een T-shirt waar je kindje goed mee voor de dag kan komen.
  17,95
 • Quick view

  Plum Plum Bunny Stripes T-shirt

  Het Plum Plum Bunny Stripes T-shirt zit door het zachte katoen erg comfortabel voor je kindje en is een T-shirt waar je kindje goed mee voor de dag kan komen.
  19,95
 • Quick view

  Plum Plum Allover Bunny T-shirt

  Het Plum Plum Allover Bunny T-shirt zit door het zachte katoen erg comfortabel voor je kindje en is een T-shirt waar je kindje goed mee voor de dag kan komen.
  19,95
 • Quick view

  Plum Plum Bunny Clouder Dancer T-shirt

  Het Plum Plum Bunny Clouder Dancer T-shirt zit door het zachte katoen erg comfortabel voor je kindje en is een T-shirt waar je kindje goed mee voor de dag kan komen.
  17,95
 • Quick view

  Plum Plum Panda T-shirt

  Het Plum Plum Panda T-shirt zit erg comfortabel voor je kindje en is een T-shirt waar je kindje goed mee voor de dag kunt komen.
  14,95
10 Resultaten