Imps&Elfs shirts

 

Natuurlijk mogen shirts niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Een shirt is een echt basic item en kan je met allerlei verschillende kledingstukken combineren. Bij Babypark zijn er diverse shirts verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en stijlen.

 

Lees meer...

Hippe Imps&Elfs shirts

Het merk Imps&Elfs heeft toffe shirts in haar collectie. De Imps&Elfs shirts zijn gemaakt van biologisch katoen en zijn wasbaar op 30°C in de wasmachine. Kenmerkend voor de Imps&Elfs shirts is dat er aan de voorkant van het shirt een leuke tekst is afgebeeld, vaak ook in combinatie met een afbeelding die de tekst ondersteund. Ook zijn de Imps&Elfs shirts extra zacht en rekbaar, je kindje kan dus comfortabel in een Imps&Elfs shirtje bewegen. Bij de hals is er een drukknoopsluiting wat ervoor zorgt dat je de Imps&Elfs shirt makkelijk aan en uit kunt trekken bij je kindje. Combineer een Imps&Elfs shirt met een fijne Imps&Elfs broekje

 

Over Imps&Elfs

Imps&Elfs is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van baby- en kinderkleding. Kenmerkend aan de kleding van Imps&Elfs is dat er vooral teksten op de kleding staat en dat de kleding moet aansluiten op het silhouet van en kind. Eerst zie je het kind en daarna pas wat hij of zij draagt. Op de website vind je de actuele producten en prijzen. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Imps & Elfs Robin Artwork T-shirt

  Dit Imps & Elfs Robin Artwork T-shirt zal je kindje prachtig staan! Het stijlvolle T-shirt kan elk seizoen gedragen worden en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en goed rekbaar is.
  16,99
 • Quick view

  Imps & Elfs Jip Stripe T-shirt

  Dit Imps & Elfs Jip Stripe T-shirt zal je kindje prachtig staan! Het stijlvolle T-shirt met streepjes kan elk seizoen gedragen worden en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en goed rekbaar is.
  17,99
 • Quick view

  Imps & Elfs Refresh AOP T-shirt

  Dit Imps & Elfs Refresh AOP T-shirt zal je kindje prachtig staan! Het stijlvolle shirtje kan elk seizoen gedragen worden en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en goed rekbaar is.
  17,99
 • Quick view

  Imps & Elfs Jip Star T-shirt

  Dit Imps & Elfs Jip Star T-shirt zal je kindje prachtig staan! Het stijlvolle T-shirt met streepjes kan elk seizoen gedragen worden en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en goed rekbaar is.
  17,99
 • Quick view

  Imps & Elfs Refresh T-shirt

  Dit Imps & Elfs Refresh T-shirt zal je kindje prachtig staan! Het stijlvolle shirtje kan elk seizoen gedragen worden en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en goed rekbaar is.
  16,99
5 Resultaten