Cottonbaby slaapzak

Met de Cottonbaby slaapzak geef je je kindje een geborgen en warm gevoel. Een goede slaapzak draagt bij aan het juiste slaapcomfort voor jou kindje. Een Cottonbaby slaapzak kan eigenlijk niet missen in de kledingkast van jou kindje. Want in een slaapzak van Cottonbaby zal je kindje heerlijk slapen!

Lees meer...

Comfort van de Cottonbaby slaapzak

Comfort is iets wat heel belangrijk is wanneer je kindje in bed ligt. De Cottonbaby slaapzak biedt dan ook de juiste comfort aan je kindje wanneer het de Cottonbaby slaapzak aan heeft. De slaapzakken van Cottonbaby hebben lichte kleuren en een zachte stof. Doordat de kleuren licht en neutraal zijn zijn de Cottonbaby slaapzakken ook erg leuk om cadeau te doen aan iemand, bijvoorbeeld als kraamcadeau of voor een verjaardag.

Materiaal en eigenschappen van de Cottonbaby slaapzak

De materialen van de Cottonbaby slaapzak zijn katoen en bamboe. Dit zijn hoogwaardige materialen en zorgen dan ook gelijk voor een goede kwaliteit van de Cottonbaby slaapzakken. De stof voelt door de hoogwaardige materialen dan ook erg zacht aan. Je kunt de Cottonbaby slaapzakken overigens gewoon wassen in de wasmachine. Je kunt ons hele aanbod van Cottonbaby online op onze website bekijken. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Cottonbaby Bamboe Slaapzak

    De Cottonbaby Bamboe Slaapzak is een stijlvolle en comfortabele slaapzak. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal, beschikt over een ritssluiting en kan gewassen worden in de wasmachine.
    44,95
1 Resultaten
Trustpilot