Fresk slaapzak

Fresk heeft een ruime keus uit mooie slaapzakken voor je kindje. Een leuke slaapzak kan natuurlijk niet missen in de kledingkast van je kindje als het wat kouder wordt buiten. De Fresk slaapzak houd je kindje dan ook heerlijk warm. Er zijn allerlei verschillende printjes verkrijgbaar. Voor alle kinderen is er wel een passende Fresk slaapzak te vinden!

Lees meer...

Comfort en design van de Fresk slaapzak

De Fresk slaapzak voelt comfortabel en zacht aan. Dit geeft een veilig en geborgen gevoel aan je kindje. Het design van de slaapzakken van Fresk is vrolijk en kleurrijk, hierdoor zijn de Fresk slaapzakken dan ook zeer stijlvol. Een goede nachtrust voor je kindje is erg belangrijk, de slaapzak van Fresk biedt je kindje dan ook een optimaal slaapcomfort.

Materiaal en eigenschappen van de Fresk slaapzak

Het materiaal van de Fresk slaapzakken is biologisch katoen, Fresk kiest voor eerlijke producten. Dit zorgt dan ook voor de zachtheid van de Fresk slaapzakken en de goede pasvorm. Door de ritssluiting kun je je kindje gemakkelijk in en uit de Fresk slaapzak halen. Dit is erg handig wanneer je je kindje moet verschonen en het een schone luier nodig heeft. Ook zijn de mouwen van de Fresk slaapzak afritsbaar en zou je deze er dus af kunnen halen. Je kunt de Fresk slaapzak wassen in de wasmachine op 40 graden.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Fresk Rainbow Muslin Slaapzak

  Deze stijlvolle Fresk Rainbow Muslin Slaapzak biedt jouw kindje optimaal slaapcomfort! De slaapzak is gemaakt van duurzaam materiaal en kan uitstekend op warmere dagen gebruikt worden.
  44,95
 • Quick view

  Fresk Whale Winter Slaapzak Afritsbare Mouw

  Deze unieke Fresk Whale Winter Slaapzak Afritsbare Mouw biedt jouw kindje optimaal slaapcomfort! De licht gevoerde slaapzak is gemaakt van duurzaam materiaal en beschikt over een handige ritssluiting.
  59,95
 • Quick view

  Fresk Swan Winter Slaapzak Pale Peach

  In deze Fresk Swan Winter Slaapzak Pale Peach zal de kleine heerlijk wegdromen. De slaapzak is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal en beschikt over een handige ritssluiting.
  69,95
 • Quick view

  Fresk Giraf Lining Slaapzak Indigo Blue

  In deze Fresk Giraf Lining Slaapzak Indigo Blue zal de kleine heerlijk wegdromen. De slaapzak is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal en beschikt over een handige ritssluiting.
  49,95
 • Quick view

  Fresk Whale Interlock Slaapzak

  Deze unieke Fresk Whale Interlock Slaapzak biedt jouw kindje optimaal slaapcomfort! De licht gevoerde slaapzak is gemaakt van duurzaam materiaal en beschikt over een handige ritssluiting.
  49,95
 • Quick view

  Fresk Raindrops Winter Slaapzak Afritsbare Mouw

  Deze unieke Fresk Raindrops Winter Slaapzak Afritsbare Mouw biedt jouw kindje optimaal slaapcomfort! De licht gevoerde slaapzak is gemaakt van duurzaam materiaal en beschikt over een handige ritssluiting.
  69,95
 • Quick view

  Fresk Giraf Interlock Slaapzak Indigo Blue 90 cm

  Deze unieke Fresk Giraf Interlock Slaapzak Indigo Blue 90 cm biedt jouw kindje optimaal slaapcomfort! De licht gevoerde slaapzak is gemaakt van duurzaam materiaal en beschikt over een handige ritssluiting.
  49,95
 • Quick view

  Fresk Giraf Winter Slaapzak Indigo Blue

  In deze Fresk Giraf Winter Slaapzak Indigo Blue zal de kleine heerlijk wegdromen. De slaapzak is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal en beschikt over een handige ritssluiting.
  69,95
 • Quick view

  Fresk Giraf Winter Slaapzak Afritsbare Mouw Indigo Blue 110 cm

  Deze unieke Fresk Giraf Winter Slaapzak Afritsbare Mouw Indigo Blue 110 cm biedt jouw kindje optimaal slaapcomfort! De slaapzak is gemaakt van duurzaam materiaal en beschikt over een handige ritssluiting.
  69,95
9 Resultaten
Trustpilot