Taftan slaapzakken

Met de slaapzak van Taftan ligt je kindje veilig en comfortabel. De producten van Taftan zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Biologisch katoen draagt bij aan een beter milieu en voelt heerlijk zacht aan voor je kindje. De slaapzak van Taftan biedt je kindje een optimaal slaapcomfort.

Lees meer...

Comfort van de Taftan slaapzak

Comfort heeft de slaapzak van Taftan zeker. De slaapzak van Taftan voelt comfortabel en zacht aan wanneer jouw kindje de Taftan slaapzak aan heeft. Ook is de Taftan slaapzak voorzien van drukknoopjes. Door deze drukknoopjes op de Taftan slaapzak kun je je kindje makkelijk verschonen wanneer het een nieuwe luier nodig heeft.

Kwaliteit van de Taftan slaapzak

De kwaliteit van de Taftan slaapzak is zeer goed. Dit komt door de hoogwaardige materialen die voor de Taftan slaapzakken gebruikt worden. De slaapzakken van Taftan hebben een leuk vrolijk design of een neutrale kleur. Er is een ruime keus uit Taftan slaapzakken. Bekijk ons hele aanbod van Taftan op onze website. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Taftan Hello World Zomerslaapzak 70 - 90 cm

    Met de Taftan Hello World Zomerslaapzak ligt je kind heerlijk veilig in zijn bedje. De zak heeft een vrolijk ontwerp en is gemaakt van 100% katoen. Ook is de slaapzak verstelbaar van 70 - 90 cm.
    37,95
1 Resultaten
Trustpilot