Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Sokjes

BamBam sokjes

BamBam heeft de leukste sokjes voor jouw kindje. Ze maken de outfit van jou kindje helemaal af en compleet. Dus als jij op zoek bent naar leuke sokjes voor jou kindje is BamBam het juiste merk voor jou. Je kunt ons aanbod gemakkelijk online bekijken op onze website en vinden wat bij jou past. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten. Lees meer...

Comfort van de BamBam sokjes

De sokjes van BamBam houden de voetjes van je kindje heerlijk warm. Ook zitten de sokjes van BamBam comfortabel om het voetje van jou kindje. BamBam heeft sokjes met neutrale kleuren, dit zorgt ervoor dat de BamBam sokjes met veel outfits te combineren zijn. De BamBam sokjes hebben een leuk design wat de sokjes net even helemaal af maakt. Een leuk subtiel kroontje op het sokje of een kleine tekst aan de onderkant van het BamBam sokje.

Kwaliteit van de BamBam sokjes

De BamBam sokjes zijn erg goed van kwaliteit dit komt door de hoogwaardige materialen die voor de BamBam sokjes gebruikt worden. De BamBam sokjes zitten zacht en comfortabel om het voetje van jou kindje heen. En blijven dan ook goed zitten en zakken niet af. Zo kan je kindje gemakkelijk blijven spelen zonder dat de sokjes van BamBam van het voetje af glijden. Ook zijn de BamBam sokjes erg leuk om cadeau te doen aan iemand, bijvoorbeeld als kraamcadeautje.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader