Ewers sokjes

Met de sokjes van Ewers maak je meerdere outfits van je kindje helemaal compleet. Ewers heeft een groot aanbod in sokjes voor jouw kindje. Van kleurrijke sokjes tot sokjes met neutrale kleuren. Je kunt op Babypark.nl gemakkelijk de sokjes van Ewers bekijken en er achter komen wat het beste bij jou en je kindje passen. Lees meer...

Comfort van de Ewers sokjes

De sokjes van Ewers zitten erg comfortabel om het voetje van jou kindje heen. Ook houden de sokjes van Ewers de voetjes van je kindje lekker warm als het wat kouder wordt buiten. Je kunt de Ewers sokjes met een omslag dragen of gewoon normaal, het is beide erg leuk. Zo kun je kiezen op welke manier de Ewers sokjes gedragen worden. Door het elastiek blijven de Ewers sokjes perfect om het voetje van je kindje zitten zonder dat ze afzakken.

Kwaliteit van de Ewers sokjes

De kwaliteit van de Ewers sokjes is zeer goed, dit komt door de hoogwaardige materialen die gebruikt worden voor de Ewers sokjes. De Ewers sokjes zijn gemaakt van katoen en voelen heerlijk zacht aan. Ook de pasvorm is goed van de Ewers sokjes. De sokjes van Ewers kunnen eigelijk niet missen in de kast van jou kindje. Je kunt de Ewers sokjes gemakkelijk online bestellen. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Ewers Uni / Ringel Sokjes

  Met de Ewers Uni / Ringel Sokjes blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Ewers Gots Struktur Sokjes

  Met de Ewers Gots Struktur Sokjes blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  8,95
 • Quick view

  Ewers Sokjes Uni

  Met de Ewers Sokjes Uni blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  3,95
 • Quick view

  Ewers Glitter Sokjes

  Met de Ewers Glitter Sokjes blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Ewers Uni Sokjes

  Met de Ewers Uni Sokjes blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  3,95
 • Quick view

  Ewers Uni / Ringel Babysokjes

  Met de Ewers Uni / Ringel Babysokjes blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Ewers Sokjes

  Met de Ewers Sokjes blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Ewers Sokjes Stern 3 Stuks

  Met de Ewers Sokjes Stern 3 Stuks blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Ewers Sokjes Grau Melange 3 Stuks

  Met de Ewers Sokjes Grau Melange 3 Stuks blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Ewers Sokjes 3 Stuks

  Met de Ewers Sokjes 3 Stuks blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  5,95
10 Resultaten