KipKep sokjes

Bij KipKep vind je extra comfortabele sokjes voor jouw kindje. De KipKep sokjes kunnen natuurlijk niet missen in de kledingkast van jou kindje. De KipKep sokjes houden de voeten van jou kindje warm tijdens de wat koudere dagen. Lees meer...

Comfort en design van de KipKep sokjes

De KipKep sokjes voelen heerlijk zacht aan en zitten comfortabel om het voetje van jouw kindje heen. Door het elastiek dat in de KipKep sokjes zit glijden de KipKep sokjes niet af tijdens het lopen, kruipen of spelen. Dit is erg handig, zo kan je kindje de KipKep sokjes ook niet kwijt raken. De KipKep sokjes zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten.

Kwaliteit van de KipKep sokjes

Kwaliteit is iets wat zeer belangrijk is voor KipKep. En kwaliteit, dat hebben de sokjes van KipKep ook zeker. Ook zijn de KipKep sokjes erg leuk om cadeau te doen, bijvoorbeeld als kraamcadeautje of gewoon even iets extra's. Je kunt ons hele aanbod online gemakkelijk bekijken op onze website en vinden wat bij jou en je kindje past. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  KipKep Blijf Sokken 12-18 Maanden

  Met de stijlvolle KipKep Blijf Sokken 12-18 Maanden wordt uittrappelen moeilijker. Ook tijdens het kruipen blijven de sokjes zitten. Lekkere warme voetjes én niet op zoek naar rondslingerende sokjes!
  5,95
 • Quick view

  KipKep Blijf Sokken

  Met de KipKep Blijf-Sokjes wordt uittrappelen een stuk moeilijker. Ook tijdens het kruipen blijven de sokjes goed zitten. Lekker warme voetjes én niet meer op zoek naar rondslingerende sokjes!
  9,95
2 Resultaten