8 Resultaten
 • Quick view

  Noppies Levis Stars Sokjes Honey Yellow

  Met de Noppies Levis Stars Sokjes Honey Yellow blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  5,99
 • Quick view

  Noppies Napoli Sokjes

  Noppies Napoli sokjes bestaat uit één effen paar en één paar met sterrenprint. Deze 2-pack babysokjes hebben een brede zoom en zitten lekker warm. Een leuke uitbreiding van de kledingcollectie en goed te combineren met andere items van Noppies.
  5,99
 • Quick view

  Noppies Dot Sokjes

  Met de Noppies Dot Sokjes blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  5,99
 • Quick view

  Noppies Levi Stars Sokjes Grey Mint

  De stijlvolle Noppies Levi Stars Sokjes Grey Mint bestaat uit één effen paar en één paar met sterrenprint. Deze 2-pack babysokjes beschikken over een brede zoom en zitten lekker comfortabel en warm.
  5,99
 • Quick view

  Noppies Sokjes Guzzi Navy 0-3 Mnd

  De Noppies sokjes Guzzi Navy 0-3 mnd zitten comfortabel en warm bij je kindje. De sokjes zijn gemaakt van zachte materialen, zijn wasbaar in de wasmachine en worden geleverd per 2 stuks.
  5,99
 • Quick view

  Noppies Sokjes Guzzi Navy 3-6 Mnd

  De Noppies sokjes Guzzi Navy 3-6 mnd zitten comfortabel en warm bij je kindje. De sokjes zijn gemaakt van zachte materialen, zijn wasbaar in de wasmachine en worden geleverd per 2 stuks.
  5,99
 • Quick view

  Noppies Naples Sokjes

  Noppies Naples sokjes is een 2-pack bestaande uit twee identieke paar sokken. Dankzij de brede boordjes blijven de sokjes goed zitten en is het heerlijk warm voor in de wintermaanden. Combineer het met andere kledingstukken van Noppies.
  5,99
 • Quick view

  Noppies Sokjes Levi

  Met de Noppies Sokjes Levi blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes worden per 2 paar geleverd, hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  5,99
8 Resultaten