Noppies sokjes

Noppies heeft erg leuke sokjes als je op zoek bent naar sokjes met een leuk kleurtje en een vrolijke uitstraling. Leuke Noppies sokjes kunnen natuurlijk niet missen in de kledingkast van jou kindje in de wat koudere dagen. De Noppies sokjes zijn perfect te combineren met de andere babykleertjes van Noppies. Sokjes in dezelfde print als het pakje of broekje van je kindje is natuurlijk extra leuk. Lees meer...

Comfort van de Noppies sokjes

De sokjes van Noppies bieden veel comfort tijdens het dragen. Ze houden de voetjes van je kindje lekker warm en blijven stevig om het voetje zitten tijdens het kruipen of lopen. Dit komt door het elastiek dat in het Noppies sokjes zit. Zo heeft je kindje geen last van afglijdende sokjes dit is natuurlijk ideaal!

Kwaliteit van de Noppies sokjes

De kwaliteit van de Noppies sokjes zijn erg goed. De Noppies sokjes hebben een goede pasvorm en zijn geschikt voor alle vier de seizoenen. Je kunt ons hele aanbod gemakkelijk op onze website bekijken. Vind de leukste sokjes bij ons op de website die bij jou en je kindje past. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Noppies Eva Sokjes Peach Skin

  De stijlvolle Noppies Eva Sokjes Peach Skin bestaat uit één effen paar en één paar met stippenprint. Deze 2-pack babysokjes beschikken over een brede zoom en zitten lekker comfortabel en warm.
  5,99
 • Quick view

  Noppies Dot Sokjes

  Met de Noppies Dot Sokjes blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  5,99
 • Quick view

  Noppies Jos Sokjes Snow White

  De stijlvolle Noppies Jos Sokjes Snow White zijn voorzien van een leuk printje. Deze 2-pack babysokjes beschikken over een brede zoom en zitten lekker comfortabel en warm.
  5,99
 • Quick view

  Noppies Levis Stars Sokjes Honey Yellow

  Met de Noppies Levis Stars Sokjes Honey Yellow blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  5,99
 • Quick view

  Noppies Sokjes Guzzi

  De Noppies sokjes Guzzi 3 - 6 mnd zitten comfortabel en warm bij je kindje. De sokjes zijn gemaakt van zachte materialen, zijn wasbaar in de wasmachine en worden geleverd per 2 stuks.
  5,99
 • Quick view

  Noppies Milo Sokjes Dark Slate

  De stijlvolle Noppies Milo Sokjes Dark Slate bestaat uit één effen paar en één paar met een leuk printje. Deze 2-pack babysokjes beschikken over een brede zoom en zitten lekker comfortabel en warm.
  5,99
 • Quick view

  Noppies Levi Stars Sokjes Grey Mint

  De stijlvolle Noppies Levi Stars Sokjes Grey Mint bestaat uit één effen paar en één paar met sterrenprint. Deze 2-pack babysokjes beschikken over een brede zoom en zitten lekker comfortabel en warm.
  5,99
 • Quick view

  Noppies Maxiem Sokjes Spicy Ginger

  De stijlvolle Noppies Maxiem Sokjes Spicy Ginger bestaat uit één effen paar en één paar met stippenprint. Deze 2-pack babysokjes beschikken over een brede zoom en zitten lekker comfortabel en warm.
  5,99
 • Quick view

  Noppies Sokjes Guzzi Navy 3-6 Mnd

  De Noppies sokjes Guzzi Navy 3-6 mnd zitten comfortabel en warm bij je kindje. De sokjes zijn gemaakt van zachte materialen, zijn wasbaar in de wasmachine en worden geleverd per 2 stuks.
  5,99
 • Quick view

  Noppies Sokjes Levi

  Met de Noppies Sokjes Levi blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes worden per 2 paar geleverd, hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  5,99
 • Quick view

  Noppies Naples Sokjes

  Noppies Naples sokjes is een 2-pack bestaande uit twee identieke paar sokken. Dankzij de brede boordjes blijven de sokjes goed zitten en is het heerlijk warm voor in de wintermaanden. Combineer het met andere kledingstukken van Noppies.
  5,99
 • Quick view

  Noppies Sokjes Guzzi Navy 0-3 Mnd

  De Noppies sokjes Guzzi Navy 0-3 mnd zitten comfortabel en warm bij je kindje. De sokjes zijn gemaakt van zachte materialen, zijn wasbaar in de wasmachine en worden geleverd per 2 stuks.
  5,99
12 Resultaten
Trustpilot