Mats en Merthe trui

Mats en Merthe hebben producten die 100% van natuurlijke materialen zijn gemaakt. Dit is extra goed voor de zachte en kwetsbare huid van je kindje. Mats en Merthe hebben een groot aanbod in babykleding, de kleding is stijlvol en zit erg comfortabel. Bekijk ons hele aanbod van Mats en Merthe gemakkelijk online.

Lees meer...

Comfort en design van de Mats en Merthe trui

Comfort hebben de truien van Mats en Merthe zeker. Dit komt door de goede pasvorm die de Mats en Merthe truien hebben. De stof is zacht en voelt heerlijk aan op de huid van je kindje. De truien van Mats en Merthe hebben lichte kleuren en prachtige, kleine details. Hierdoor kun je de truien van Mats en Merthe makkelijk combineren met andere kleding van jouw kindje.

Eigenschappen en materiaal van de Mats en Merthe trui

Het materiaal van de Mats en Merthe trui is 100% biologisch katoen. Doordat de stof biologisch is voelt de Mats en Merthe trui dan ook extra zacht aan, dit is belangrijk omdat de huid van je kindje nog aan het ontwikkelen is. Je kunt overigens de truien van Mats en Merthe gewoon wassen in de wasmachine. Ook zijn de truien van Mats erg leuk om cadeau te doen bijvoorbeeld als kraamcadeautje. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Mats & Merthe Knit Jongen Trui Grey

  De Mats & Merthe Knit Jongen Trui Grey is een stijlvol truitje dat je leuk kan combineren met andere items. Het truitje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit goed aan op het lichaam van je kindje.
  49,99
 • Quick view

  Mats & Merthe Knit Trui Old Pink

  De Mats & Merthe Knit Trui Old Pink is een stijlvol truitje dat je leuk kan combineren met andere items. Het truitje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit goed aan op het lichaam van je kindje.
  49,99
2 Resultaten