Vestjes

Dankzij de (druk)knoopjes trek je een vest gemakkelijk bij je kind aan en uit. Dit zorgt ervoor dat een vestje net iets praktischer is dan een truitje. Nu is het ene vestje het andere niet. Je hebt de keuze uit meerdere ontwerpen in allerlei kleuren en patroontjes, van allerlei bekende en minder bekende merken. Het merk Baby.nl is uniek. Je vindt dit alleen bij Babypark.

Lees meer...

De sluiting

Veel vestjes voor baby's maak je aan de zijkant dicht met drukknoopjes. Andere hebben een sluiting van achteren of van voren. Kies de sluiting die jij het handigste vindt. Let verder ook op het materiaal. Zorg ervoor dat je kind zich in het vestje vrij kan bewegen.

Bolero

Het is eigenlijk een kledingstuk voor meisjes of volwassen vrouwen. Toch staat het bij een baby juist zo schattig: een bolero! Zoek je iets speciaals, dan is dit zeker een aanrader!

Lees minder...
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Noppies Novi Vest Light Rose

  Dit leuke meisjes Noppies Novi vest kan aan beide kanten gedragen worden, beschikt over een capuchon en is gemaakt van hoogwaardige materialen.
  23,94
 • Quick view

  Mats & Merthe Benthe Overslagvest

  Het Mats & Merthe Benthe Overslagvest is een stijlvol vestje dat je leuk kan combineren met andere items. Het vestje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit goed aan op het lichaam van je kindje.
  22,99
 • Quick view

  Vingino Osti Vest Blush

  Het stijlvolle Vingino Osti Vest Blush is een leuk vestje dat je eindeloos kunt combineren met andere items. Het vestje zit comfortabel dankzij de perfecte pasvorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  34,99
 • Quick view

  Vingino Orion Vest Dark Blue

  Het stijlvolle Vingino Orion Vest Dark Blue is een leuk vestje dat je eindeloos kunt combineren met andere items. Het vestje zit comfortabel dankzij de perfecte pasvorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  34,99

  29,99

 • Quick view

  Vingino Osti Vest Dark Blue

  Het stijlvolle Vingino Olina Vest Light Pink is een leuk vestje dat je eindeloos kunt combineren met andere items. Het vestje zit comfortabel dankzij de perfecte pasvorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  34,99

  28,90

 • Quick view

  Mats & Merthe Noor Vest

  Het stijlvolle Mats & Merthe Noor Vest is een leuk vestje dat je perfect kunt combineren met andere items. Het schattige vestje zit heerlijk comfortabel dankzij zijn perfecte pasvorm. Voorzien van knoopjes.
  39,99
 • Quick view

  Mats & Merthe Bram Vest

  Het stijlvolle Mats & Merthe Bram Vest is een leuk vestje dat je perfect kunt combineren met andere items. Het stoere vestje zit heerlijk comfortabel dankzij zijn perfecte pasvorm. Voorzien van knoopjes.
  39,99
 • Quick view

  Vingino Olina Vest Light Pink

  Het stijlvolle Vingino Olina Vest Light Pink is een leuk vestje dat je eindeloos kunt combineren met andere items. Het vestje zit comfortabel dankzij de perfecte pasvorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 34,99

  Special Price 24,49

 • Quick view

  Feetje Universeel Vest

  Het stoere Feetje Universeel Vest is een echte aanrader en is leuk met andere kleertjes te combineren. Comfortabel aan en uit te trekken.
  18,95
 • Quick view

  Noppies Naga Knit Vestje

  Het Noppies Naga Knit Vestje is een leuk vestje dat je eindeloos kunt combineren met andere items. Het vestje zit heerlijk comfortabel dankzij zijn perfecte pasvorm. Het stijlvolle vestje is voorzien van knoopjes.

  Normale prijs: 29,99

  Special Price 25,49

 • Quick view

  Feetje First Knit Uni Vestje Roze

  Het Feetje First Knit Uni Vestje Roze is een stijlvol vestje dat je leuk kan combineren met andere items. Het vestje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit goed aan op het lichaam van je kindje.
  23,99
 • Quick view

  Little Dutch Overslagvest Soft White

  Het Little Dutch Overslagvest Soft White is een stijlvol vest dat je leuk kan combineren met andere items. Het vest is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit goed aan op het lichaam van je kindje.

  29,95

  23,96

 • Quick view

  Little Dutch Vintage Vest

  Het Little Dutch Vintage Vest is een leuk vestje dat je perfect kunt combineren met andere items. Het vestje zit comfortabel dankzij zijn perfecte pasvorm. Voorzien van knoopjes.
  29,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Gebreid Vestje

  Het stijlvolle Witlof For Kids Gebreid Vestje is een leuk vestje dat je perfect kunt combineren met andere items. Het vestje zit heerlijk comfortabel dankzij zijn perfecte pasvorm. Voorzien van knoopjes.

  24,95

  21,21

 • Quick view

  Noppies Bonny Vest Taupe Melange

  Het Noppies Bonny Vest Taupe Melange kan je leuk combineren met andere items uit de garderobe van je kindje. Het vestje houdt je kindje warm dankzij de perfecte pasvorm en extra dikke voering aan de binnenkant.

  Normale prijs: 24,99

  Special Price 21,24

 • Quick view

  Mats & Merthe Zoe Overslagvest Off White

  Het Mats & Merthe Zoe Overslagvest Off White is een stijlvol vestje dat je leuk kan combineren met andere items. Het vest is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit goed aan op het lichaam van je kindje.
  32,99
 • Quick view

  Mats & Merthe Mees Vest Off White

  Het sijlvolle Mats & Merthe Mees Vest Off White is een leuk vestje dat je perfect kunt combineren met andere items. Het vestje zit heerlijk comfortabel dankzij zijn perfecte pasvorm. Voorzien van knoopjes.
  44,99
 • Quick view

  Z8 Dallas N21 Vest Bluebird

  Dit stijlvolle Z8 Dallas N21 Vest Bluebird is een must-have voor in de kledingkast van jouw kindje. Dit vestje van het merk Z8 is erg zacht en zit comfortabel. Voorzien van een knoopsluiting en een capuchon.

  Normale prijs: 32,95

  Special Price 16,49

 • Quick view

  Bamboom Jasje Sand

  Het Bamboom Jasje Sand is perfect te combineren met andere producten van Bamboom. Daarnaast is het stijlvolle jasje van Bamboom gemaakt van hoogwaardig bamboe materiaal. Verkrijgbaar in verschillende maten.
  46,95
 • Quick view

  Noppies Vestje Joke

  Het Noppies Vestje Joke is aan twee kanten te dragen en beschikt over een goede pasvorm. Het vestje met capuchon is gemaakt van soepel materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  24,99
 • Quick view

  Feetje Mini Person Jas Antraciet Melange

  Met de Feetje Mini Person Jas Antraciet Melange kan je kindje goed voor de dag komen, aangezien het de kleine mooi zal staan. De stijlvolle jas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en hierdoor voelt het jasje comfortabel en zacht aan.
  24,99
 • Quick view

  Mats & Merthe Daisy Overslagvest

  Het Mats & Merthe Daisy Overslagvest is een stijlvol vestje dat je leuk kan combineren met andere items. Het vestje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit goed aan op het lichaam van je kindje.
  22,99
 • Quick view

  Feetje Giraffe Jasje Grijs Melange

  Het Feetje Giraffe Jasje Grijs Melange kun je leuk combineren met andere kledingstukken. Het schattige vestje van Feetje kan aan twee kanten worden gedragen en is voorzien van een handige drukknoopsluiting.

  27,99

  22,99

 • Quick view

  Feetje Dots Jas Antraciet Melange

  Met de Feetje Dots Jas Antraciet Melange kan je kindje goed voor de dag komen, aangezien het de kleine mooi zal staan. De stijlvolle jas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en hierdoor voelt het jasje comfortabel en zacht aan.
  24,99
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot