Bamboom vestje

De vestjes van BamBoom zijn heerlijk voor in de koudere dagen. De vestjes van BamBoom zijn stijlvol en hebben lichte kleurtjes hierdoor kunnen de vestjes gemakkelijk gecombineerd worden met andere kledingstukken van je kindje.

Lees meer...

BamBoom vestje als kraamcadeau

Comfort hebben de vestjes van Bamboom zeker. Het Bamboom vestje houdt je kindje extra warm en is heerlijk zacht. Ook zou je eventueel nog de capuchon van het Bamboom vestje op kunnen doen bij je kindje om het hoofdje extra warm te houden. Ook zijn de Bamboom vestjes erg leuk om cadeau te geven aan iemand, bijvoorbeeld als kraamcadeau of als presentje tijdens een babyshower.

Materiaal en eigenschappen van het BamBoom vestje

Het Bamboom vestje is gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt voor de goede kwaliteit van de Bamboom vestjes. Het Bamboom vestje voelt zacht en comfortabel aan wanneer je kindje het Bamboom vestje aan heeft. Dit is ideaal voor het tere huidje van je kindje. Je kunt het Bamboom vestje sluiten met de handige knoopsluiting. Je kunt het Bamboom vestje gewoon wassen in de wasmachine maar doe het Bamboom vestje overigens niet in de droger.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bamboom Velvet Vestje

    Het Bamboom Velvet Vestje is een mooi en praktisch vestje voor pasgeboren baby's. Het handige vestje is gemaakt van duurzaam en comfortabel materiaal en beschikt over een goede pasvorm.
    45,95
1 Resultaten