Mats en Merthe vestje

Mats en Merthe hebben leuke vestjes voor jouw kindje. Alle producten van Mats en Merthe zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Dit is extra fijn voor de tere huid van je kindje. Je kunt de producten van Mats en Merthe dus veilig gebruiken vanaf de geboorte van je kindje.

Lees meer...

Comfortabele Mats en Merthe vestjes

Comfort hebben de vestjes van Mats en Merthe zeker. Het Mats en Merthe vestje voelt heerlijk zacht aan wanneer je kindje het Mats en Merthe vestje aan heeft. Dit komt door de perfecte pasvorm het vestje sluit goed aan op de huid van je kindje. Het Mats en Merthe vestje is echt een musthave. Je kunt het Mats en Merthe vestje gemakkelijk combineren met andere kleertjes uit de kledingkast van je kindje. Een Mats en Merthe vestje kan dus eigenlijk niet missen in de kledingkast van jou kindje.

Materiaal en eigenschappen van het Mats en Merthe vestje

De Mats en Merthe vestjes worden gemaakt van hoogwaardige materialen, dit zorgt dan ook voor een goede kwaliteit. Het vestje van Mats en Merthe houdt je kindje ook heerlijk warm wanneer het wat kouder wordt buiten. De Mats en Merthe vestjes hebben een overslag en zijn voorzien van drukknoopjes. Zo kan het Mats en Merthe vestje gemakkelijk dicht. Je kunt de Mats en Merthe vestjes overigens gewoon wassen in de wasmachine. Ook zijn de Mats en Merthe vestjes erg leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau of als presentje bij een zwangerschapsaankondiging.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Mats & Merthe Daisy Overslagvest

  Het Mats & Merthe Daisy Overslagvest is een stijlvol vestje dat je leuk kan combineren met andere items. Het vestje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit goed aan op het lichaam van je kindje.
 • Quick view

  Mats & Merthe Jongen Vest Daisy Met Zakken

  Het Mats & Merthe Jongen Vest Daisy Met Zakken is een stijlvol vestje dat je leuk kan combineren met andere items. Het vestje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit goed aan op het lichaam van je kindje.
 • Quick view

  Mats & Merthe Daisy Vest Met Strik

  Het Mats & Merthe Daisy Vest Met Strik is een stijlvol vestje dat je leuk kan combineren met andere items. Het vestje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit goed aan op het lichaam van je kindje.
  29,99
3 Resultaten