Baby Banz zonnebril

 

100% UV werend
De Baby Banz zonnebrillen kun je voordelig online bij Babypark kopen, momenteel hebben wij verschillende kleuren en modellen in de aanbieding. Wat past er het best bij jouw prins of prinses? Een mooie zonnebril van Baby Banz

Lees meer...

 

De zonnebril is speciaal ontwikkeld voor baby's. De zonnebrillen hebben een verstelbare band. Je baby groeit, de Baby Banz zonnebrillen groeien met hem/haar mee.

 

Volop bescherming
De zonnebrillen van Baby Banz beschermen de ogen van je kindje voor 100% tegen de felle UV straling. Zowel in de zomer als in de winter bijvoorbeeld bij wintersport te gebruiken.de Baby Banz zonnebril is geschikt voor baby's en peuters van 0 tot 2 jaar. De brillen zijn van speciaal materiaal gemaakt wat praktisch onbreekbaar is. Je hoeft niet bang te zijn dat de glazen van de bril springen. De glazen bieden 100% bescherming.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Babybanz Star Zonnebril

    Met de Babybanz zonnebril heeft je kindje geen last meer van zijn ogen als het tegen de zon inkijkt. De zonnebril beschikt over een zacht neusstuk en is geschikt vanaf de geboorte tot 2 jaar.
    19,99
1 Resultaten
Trustpilot