Zwemkleding

De leukste kinder zwemkleding vind je op deze pagina. Alle badpakken, tankini's, zwembroeken en zwemluiers zijn stuk voor stuk heel comfortabel voor je kindje. Bij de meeste badkleding zit een zwemluier met een vochtabsorberende voering inbegrepen.

Lees meer...

Kinder zwemkleding tegen warmte en UV-straling

Het materiaal van de kinder zwemkleding is ademend waardoor de kinder zwemkleding koeler aanvoelt. Je kindje zal minder snel transpireren. Voor kinder zwemkleding die je kindje ook ’s zomers op het strand draagt, is dat natuurlijk ideaal. Verder zijn veel badpakken, tankini's, zwembroeken en zwemluiers voorzien van UV-bescherming. De stof filtert dus zoveel mogelijk de schadelijke straling van de zon.

Uitwasbaar in de wasmachine

De meeste kinder zwemkleding kan gewoon worden uitgewassen in de wasmachine. Vaak is kinder zwemkleding uitwasbaar op 30°C. Op deze pagina vind je ons assortiment met badkleding voor kinderen van echte topmerken. De badpakken, tankini's, zwembroeken en zwemluiers blijven lange tijd mooi, ook na een paar keer wassen in de wasmachine.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Laessig UV T-shirt Korte Mouw Peach 6 Mnd

  Met het Laessig UV T-shirt wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt beschikt over een naadloze binnenvoering en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  23,95
 • Quick view

  Laessig Splash Fun UV T-shirt Lange Mouw White

  Met het Laessig Splash Fun UV T-shirt Lange Mouw White wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Mr. Seagull Zwembroek Boys

  Deze Laessig Mr. Seagull Zwembroek Boys is erg leuk voor als je kindje mee naar het strand of het zwembad gaat. Het broekje zit erg comfortabel, wat prettig is voor je kindje. Verder is het zwembroekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Ship In A Bottle UV T-shirt Korte Mouw White

  Met het Laessig Ship In A Bottle UV T-shirt Korte Mouw White wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,95
 • Quick view

  Laessig Mr. Seagull UV T-shirt Korte Mouw White

  Met het Laessig Mr. Seagull UV T-shirt Korte Mouw White wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,95
 • Quick view

  Laessig Striped UV T-shirt Korte Mouw Blue

  Met het Laessig Striped UV T-shirt Korte Mouw Blue wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,95
 • Quick view

  Laessig Lighthouse UV T-shirt Lange Mouw White

  Met het Laessig Lighthouse UV T-shirt Lange Mouw White wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Striped UV T-shirt Lange Mouw Blue

  Met het Laessig Striped UV T-shirt Lange Mouw Blue wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Mr. Seagull UV T-shirt Lange Mouw Blue

  Met het Laessig Mr. Seagull UV T-shirt Lange Mouw Blue wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,96
 • Quick view

  Laessig Beach House Zwembroek Girls

  Deze Laessig Beach House Zwembroek Girls is erg leuk voor als je kindje mee naar het strand of het zwembad gaat. Het broekje zit erg comfortabel, wat prettig is voor je kindje. Verder is het zwembroekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  17,95
 • Quick view

  Laessig Seal Zwembroek Girls

  Deze Laessig Seal Zwembroek Girls is erg leuk voor als je kindje mee naar het strand of het zwembad gaat. Het broekje zit erg comfortabel, wat prettig is voor je kindje. Verder is het zwembroekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  17,95
 • Quick view

  Laessig Beach House UV T-shirt Lange Mouw Blue

  Met het Laessig Beach House UV T-shirt Lange Mouw Blue wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Splash Fun UV T-shirt Korte Mouw Green

  Met het Laessig Splash Fun UV T-shirt Korte Mouw Green wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,95
 • Quick view

  Laessig Striped UV T-shirt Korte Mouw Coral

  Met het Laessig Striped UV T-shirt Korte Mouw Coral wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,95
 • Quick view

  Laessig Striped Badpak Coral

  Met deze Laessig Striped Badpak Coral zal je kindje stijlvol en comfortabel rondlopen op het strand of zwembad. Het badpak is voorzien van een vrolijk ontwerp en schattige ruches.
  35,95
 • Quick view

  Laessig Beach House UV T-shirt Korte Mouw White

  Met het Laessig Beach House UV T-shirt Korte Mouw White wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,95
 • Quick view

  Laessig Splash Fun UV T-shirt Lange Mouw White-Pink

  Met het Laessig Splash Fun UV T-shirt Lange Mouw White-Pink wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Liewood Bre Sandaaltjes

  De Liewood Bre Sandaaltjes zien er stijlvol uit en zijn onmisbaar bij een dagje strand of bij het zwemmen. De flexibele bandjes zijn gemakkelijk te verstellen en sluiten door middel van een drukknoopje.
  25,-
18 Resultaten