Zwemkleding

De leukste kinder zwemkleding vind je op deze pagina. Alle badpakken, tankini's, zwembroeken en zwemluiers zijn stuk voor stuk heel comfortabel voor je kindje. Bij de meeste badkleding zit een zwemluier met een vochtabsorberende voering inbegrepen.

Lees meer...

Kinder zwemkleding tegen warmte en UV-straling

Het materiaal van de kinder zwemkleding is ademend waardoor de kinder zwemkleding koeler aanvoelt. Je kindje zal minder snel transpireren. Voor kinder zwemkleding die je kindje ook ’s zomers op het strand draagt, is dat natuurlijk ideaal. Verder zijn veel badpakken, tankini's, zwembroeken en zwemluiers voorzien van UV-bescherming. De stof filtert dus zoveel mogelijk de schadelijke straling van de zon.

Uitwasbaar in de wasmachine

De meeste kinder zwemkleding kan gewoon worden uitgewassen in de wasmachine. Vaak is kinder zwemkleding uitwasbaar op 30°C. Op deze pagina vind je ons assortiment met badkleding voor kinderen van echte topmerken. De badpakken, tankini's, zwembroeken en zwemluiers blijven lange tijd mooi, ook na een paar keer wassen in de wasmachine.

Lees minder...
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Laessig Tiger Zwemluier Grey

  Deze Laessig Tiger Zwemluier Grey is een mooi en duurzaam alternatief voor wegwerpluiers. Bovendien is deze herbruikbare zwemluier erg handig in gebruik. De zwemluier is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Tigers UV T-shirt Korte Mouw Offwhite

  Met het Laessig Tigers UV T-shirt Korte Mouw Offwhite wordt je kindje tijdens warme dagen goed beschermd tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Elephant UV T-shirt Korte Mouw

  Met het stijlvolle Laessig Elephant UV T-shirt Korte Mouw wordt je kindje tijdens warme dagen goed beschermd tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Palms UV T-shirt Korte Mouw

  Met het stijlvolle Laessig Palms UV T-shirt Korte Mouw wordt je kindje tijdens warme dagen goed beschermd tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Toucan UV T-shirt Korte Mouw Rust

  Met het Laessig Toucan UV T-shirt Korte Mouw Rust wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Pineapple UV T-shirt Korte Mouw Offwhite

  Met het Laessig Pineapple UV T-shirt Korte Mouw Offwhite wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Palms Zwemshort Olive

  Deze Laessig Palms Zwemshort Olive is een mooi en duurzaam alternatief voor wegwerpluiers. Bovendien is deze herbruikbare zwemluier erg handig in gebruik. De zwemluier is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Giraffe UV T-shirt Korte Mouw Powder Pink

  Met het Laessig Giraffe UV T-shirt Korte Mouw Powder Pink wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Tiger Zwemshort Grey

  Deze Laessig Tiger Zwemshort Grey is een mooi en duurzaam alternatief voor wegwerpluiers. Bovendien is deze herbruikbare zwemluier erg handig in gebruik. De zwemluier is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Botanical Zwemluier Offwhite

  Deze Laessig Botanical Zwemluier Offwhite is een mooi en duurzaam alternatief voor wegwerpluiers. Bovendien is deze herbruikbare zwemluier erg handig in gebruik. De zwemluier is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Elephant Zwemluier Dark Grey

  Deze Laessig Elephant Zwemluier Dark Grey is een mooi en duurzaam alternatief voor wegwerpluiers. Bovendien is deze herbruikbare zwemluier erg handig in gebruik. De zwemluier is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Liewood Bre Sandaaltjes

  De Liewood Bre Sandaaltjes zien er stijlvol uit en zijn onmisbaar bij een dagje strand of bij het zwemmen. De flexibele bandjes zijn gemakkelijk te verstellen en sluiten door middel van een drukknoopje.
  26,-
 • Quick view

  Liewood Duke Stripe Zwembroek Mustard / White

  In dit Liewood Duke Stripe Zwembroek Mustard / White steelt je kindje de show als jullie gaan zwemmen! Het broekje ziet er niet alleen stijlvol uit maar zit ook nog is heerlijk comfortabel bij je kindje.

  35,-

  33,-

 • Quick view

  Liewood Elise Zwembroekje Sea Blue / White Mt. 80-86

  In dit Liewood Elise Zwembroekje Sea Blue / White Mt. 80-86 steelt je kindje de show als jullie gaan zwemmen! Het broekje ziet er niet alleen stijlvol uit maar zit ook nog is heerlijk comfortabel bij je kindje.
  33,-
 • Quick view

  Liewood Blumer Sandaaltjes Mini Leo Mt. 22

  De stijlvolle Liewood Blumer Sandaaltjes Mini Leo Mt. 22 zien er stijlvol uit en zijn onmisbaar bij een dagje strand of bij het zwemmen. De schoentjes zijn eenvoudig te sluiten door middel van klittenband.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Elise Zwembroekje Tuscany Rose / Sandy

  In dit Liewood Elise Zwembroekje Tuscany Rose / Sandy steelt je kindje de show als jullie gaan zwemmen! Het broekje ziet er niet alleen stijlvol uit maar zit ook nog is heerlijk comfortabel bij je kindje.
  33,-
 • Quick view

  Laessig Palms Zwemluier Olive

  Deze Laessig Palms Zwemluier Olive is een mooi en duurzaam alternatief voor wegwerpluiers. Bovendien is deze herbruikbare zwemluier erg handig in gebruik. De zwemluier is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Toucan Zwemluier Offwhite

  Deze Laessig Toucan Zwemluier Offwhite is een mooi en duurzaam alternatief voor wegwerpluiers. Bovendien is deze herbruikbare zwemluier erg handig in gebruik. De zwemluier is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Snap Zwemluier

  De stijlvolle Laessig Snap Zwemluier is een vrolijk item voor je kindje waarin het heerlijk kan rond bewegen op het strand of in het zwembad. Gemaakt van zachte materialen en beschikt over een UV-bescherming.
  23,95
 • Quick view

  Laessig Snap Strokes Zwemluier Olive

  Deze stijlvolle Laessig Snap Strokes Zwemluier Olive is een mooi en duurzaam alternatief voor wegwerpluiers. Bovendien is deze herbruikbare zwemluier erg handig in gebruik. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  23,95
 • Quick view

  Laessig Dots Zwemluier Powder Pink

  Deze Laessig Dots Zwemluier Powder Pink is een mooi en duurzaam alternatief voor wegwerpluiers. Bovendien is deze herbruikbare zwemluier erg handig in gebruik. De zwemluier is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Elephant Zwemshort Dark Grey

  Met de stoere Laessig Elephant Zwemshort Dark Grey heeft je kindje veel plezier in het water. De short beschikt over een geïntegreerde zwemluier, waardoor je kindje de hele dag comfortabel kan rondlopen.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Beach Short

  Het Laessig Beach Short is gemaakt van hoogwaardig materiaal, en uitstekend geschikt voor een dagje op het strand. De driekwart broek biedt goede bescherming tegen de felle zonnestralen op de huid van je kindje.
  29,95
 • Quick view

  Laessig Giraffe Zwemluier Rose

  Deze Laessig Giraffe Zwemluier Rose is een mooi en duurzaam alternatief voor wegwerpluiers. Bovendien is deze herbruikbare zwemluier erg handig in gebruik. De zwemluier is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot