Zwemkleding

De leukste kinder zwemkleding vind je op deze pagina. Alle badpakken, tankini's, zwembroeken en zwemluiers zijn stuk voor stuk heel comfortabel voor je kindje. Bij de meeste badkleding zit een zwemluier met een vochtabsorberende voering inbegrepen.

Lees meer...

Kinder zwemkleding tegen warmte en UV-straling

Het materiaal van de kinder zwemkleding is ademend waardoor de kinder zwemkleding koeler aanvoelt. Je kindje zal minder snel transpireren. Voor kinder zwemkleding die je kindje ook ’s zomers op het strand draagt, is dat natuurlijk ideaal. Verder zijn veel badpakken, tankini's, zwembroeken en zwemluiers voorzien van UV-bescherming. De stof filtert dus zoveel mogelijk de schadelijke straling van de zon.

Uitwasbaar in de wasmachine

De meeste kinder zwemkleding kan gewoon worden uitgewassen in de wasmachine. Vaak is kinder zwemkleding uitwasbaar op 30°C. Op deze pagina vind je ons assortiment met badkleding voor kinderen van echte topmerken. De badpakken, tankini's, zwembroeken en zwemluiers blijven lange tijd mooi, ook na een paar keer wassen in de wasmachine.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Laessig UV T-shirt Korte Mouw

  Met het Laessig UV T-shirt wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt beschikt over een naadloze binnenvoering en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  23,95
 • Quick view

  Laessig UV T-shirt Lange Mouw Lobster

  Met het Laessig UV T-shirt Lange Mouw Lobster wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt beschikt over een naadloze binnenvoering en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  25,95
 • Quick view

  Liewood Amara Leo Badpak

  In deze Liewood Amara Leo Badpak steelt je kindje de show als jullie gaan zwemmen! Het badpakje ziet er niet alleen stijlvol uit, ook beschermt het materiaal de huid van je kindje tegen de zon.
  40,-
 • Quick view

  Laessig Little Sailor Tankini Girls

  In deze Laessig Little Sailor Tankini Girls steelt je kindje de show als jullie gaan zwemmen! De tankini ziet er niet alleen stijlvol uit, ook het materiaal beschermt de huid van je kindje tegen de zon.
  35,95
 • Quick view

  Laessig UV T-shirt Korte Mouw Sailor Peach

  Met het Laessig UV T-shirt wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt beschikt over een naadloze binnenvoering en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  23,95
 • Quick view

  Laessig UV T-shirt Lange Mouw White

  Met het Laessig UV T-shirt Lange Mouw White wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt beschikt over een naadloze binnenvoering en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  25,95
 • Quick view

  Laessig Fish Scales Zwembroekje Girls 18 Mnd

  In dit Laessig Fish Scales Zwembroekje Girls 18 Mnd steelt je kindje de show als jullie gaan zwemmen! Het broekje ziet er niet alleen stijlvol uit, ook het materiaal beschermt de huid van je kindje tegen de zon.
  15,95
 • Quick view

  Laessig UV T-shirt Lange Mouw Penguin White

  Met het Laessig UV T-shirt Lange Mouw Penguin White wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt beschikt over een naadloze binnenvoering en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  25,95
 • Quick view

  Liewood Elise Zwembroekje Coral Floral

  In dit Liewood Elise Zwembroekje Coral Floral steelt je kindje de show als jullie gaan zwemmen! Het broekje ziet er niet alleen stijlvol uit, ook het materiaal beschermt de huid van je kindje tegen de zon.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Frej Zwembroekje Dino Mix

  In dit Liewood Frej Zwembroekje Dino Mix steelt je kindje de show als jullie gaan zwemmen! Het broekje ziet er niet alleen stijlvol uit, ook het materiaal beschermt de huid van je kindje tegen de zon.
  27,-
10 Resultaten