Baby monitor

Bij een babyfoon is het de bedoeling dat je op de hoogte wordt gehouden wanneer je kindje huilt zodat je kunt kijken wat er aan de hand is. Maar wanneer je baby geen teken van leven geeft, kan dat uiteraard een nog grotere zorg zijn. Dan kan het zijn dat het per abuis op de buik is gedraaid en het moeite heeft met ademhalen. Met een babysense monitor kun je juist gewaarschuwd worden wanneer de ademhaling stokt of wanneer er niet meer bewogen wordt. Bij Babypark kun je uiteraard ook terecht voor een dergelijke monitor met babysense. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je daar ook nooit teveel voor.

Lees meer...

Werking babysense monitor

In ons assortiment hebben we een monitor met babysense technologie door gebruik van sensoren in een matje. Je plaatst dit matje onder het matras. Het registreert vervolgens de bewegingen van je kindje. Wanneer er langer dan 20 seconden geen beweging geconstateerd wordt, gaat er een alarm af. Ook de ademhalingsbewegingen worden bijgehouden. Wanneer dit daalt onder de 10 per minuut dan word je daar ook voor gewaarschuwd. De babysense monitor is eenvoudig te bedienen en doordat het op een batterij werkt, lopen er ook geen stroomkabels onder het bed door. De matjes reageren dus niet op geluid maar enkel op beweging. Voor een babyfoon kun je uiteraard ook terecht in ons assortiment.

Babysense monitor bestellen

Bestel je de baby monitor voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Aangezien de bestelwaarde hoger ligt dan 20 euro is de verzending kosteloos. Wil je het toch liever afhalen in een van onze megastores? Dat kan ook, de adresgegevens van een megastore in jouw regio vind je op onze website.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Luvion Babysense 7 Babymonitor

    Met de Luvion Babysense 7 Babymonitor kun je rustig gaan slapen zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over je baby. De veilige sensormatjes nemen de bewegingen van je baby waar en slaan indien nodig alarm.
    129,-
1 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot