Baby placemat

Een placemat voor je baby is in eerste plaats natuurlijk vooral bedoeld om de tafel te beschermen tegen viezigheid en krassen. Daarnaast zorgt het er echter ook voor dat je kindje een eigen plekje aan tafel krijgt dat op een leuke visuele wijze vorm wordt gegeven. Het schoonmaken van een placemat doe je eenvoudig met een vochtige doek en soms kunnen ze zelfs in de vaatwasser wassen. Bestellen van een baby placemat doe je uiteraard eenvoudig via Babypark. Niet alleen hebben we een breed aanbod, je betaalt ook altijd de scherpste prijzen dankzij onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment placemats

In het assortiment van Babypark hebben we verschillende leuke placemats in verschillende vormen en prints. Zo hebben we leuke placemats in de vorm van een kattenkop, dino of olifantje. Ook het materiaal kan verschillen tussen de placemats. We hebben voor je baby bijvoorbeeld een placemat van kurk aan de achterkant en heeft het een matte laminering aan de voorzijde. Ook voor een silicone placemat kun je in ons assortiment terecht. Zo hebben we een siliconen placemat van het baby merk Done by Deer. De placemat is als een olifantje vormgegeven en voorzien van een anti-sliplaag. De siliconen placemats van baby merk Done by Deer, Sebra en Liewoodzijn ook vaatwasser bestendig.

Siliconen placemat voor baby kopen

De placemat is uitermate geschikt voor wanneer jouw kindje zelfstandig begint te eten en zo een eigen plekje aan tafel krijgt. En als er dan iets niet in de mond terecht komt, dan is het schoonmaken van een placemat kinderspel. Bestel jouw favoriete placemat voor je baby nog voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Bestellingen met een totale bestelwaarde van 20 euro of meer worden kosteloos verzonden.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Liewood Aura Mr. Bear Placemat Golden Caramel

  Met de Liewood Aura Mr. Bear Placemat Golden Caramel creëer je voor je kind een eigen plekje aan tafel waar het zelfstandig kan leren eten. De placemat heeft een uniek design en is geschikt voor in de vaatwasser.
  17,-
 • Quick view

  Ferm Living Safari Placemat Tiger

  Met de Ferm Living Fruiticana Placemat creëer je voor je kind een eigen plekje aan tafel waar het zelfstandig kan leren eten. De placemat heeft een uniek design en is makkelijk te reinigen met een doekje.
  15,-
 • Quick view

  Liewood Gada Bear Placemat Olive Green 2 Stuks

  Met de Liewood Gada Bear Placemat Olive Green 2 Stuks creëer je voor je kind een eigen plekje aan tafel waar het zelfstandig kan leren eten. De placemat heeft een uniek design en wordt geleverd per 2 stuks.
  25,-
3 Resultaten
Trustpilot