11 Resultaten
 • Quick view Lodger Sjaaltje Fleece Scandinavian

  Lodger Botanimal Sjaal

  Uit voorraad leverbaar
  14,90
 • Quick view Lodger Sjaaltje Fleece Scandinavian

  Lodger Sjaaltje Fleece Scandinavian

  Uit voorraad leverbaar
  14,90
 • Quick view Baby's Only Sjaal

  Baby's Only Sjaal

  Uit voorraad leverbaar
  12,95
 • Quick view Jollein Sjaaltje Naturel Knit

  Jollein Sjaaltje Naturel Knit

  Uit voorraad leverbaar
  10,50
 • Quick view Jollein Sjaaltje Diamond Knit

  Jollein Sjaaltje Diamond Knit

  Uit voorraad leverbaar
  10,50
 • Quick view Jollein Confetti Knit Sjaal

  Jollein Confetti Knit Sjaal

  Uit voorraad leverbaar
  10,50
 • Quick view Bamboom Winter Sjaal

  Bamboom Winter Sjaal

  Uit voorraad leverbaar
  16,95
 • Quick view Bamboom Infinity Stripe Sjaal

  Bamboom Infinity Stripe Sjaal

  Uit voorraad leverbaar
  9,95
11 Resultaten

Baby sjaal

Om jouw kindje tijdens de koude dagen buiten warm te houden, kun je leuke babysjaaltjes bestellen bij Babypark. Zo hebben wij hele leuke sjaals van het topmerk Jollein waar wij ook leuke mutsjes van hebben. Het merk maakt de mutjes en sjaals in een bepaalde lijn zodat ze perfect bij elkaar passen en de winter outfit van jouw kindje dus helemaal af maken.

Trendy sjaal voor baby

Zo heeft het Jollein baby sjaaltje Diamond Knit Vintage een fraaie ruitstructuur (diamant) wat het een mooi klassiek effect geeft. Het sjaaltje is van 50% katoen en 50% acryl en meet 90x12 cm. Een schitterend sjaaltje wat dus perfect samengaat met de Diamond Knit Vintage mutsje uit dezelfde lijn. Naast de babysjaaltjes van Jollein hebben wij ze ook van merken als Bamboom, Lodger en Baby’s Only. Zo heeft Bamboom een fraai model waarbij het ene deel van de sjaal niet over of onder het andere uiteinde valt maar trek je door de handige opening in het andere uiteinde. Zo blijft het goed om het nekje van jouw kindje zitten. Deze baby sjaal is gemaakt van bamboe, katoen en polyester en kan gewassen worden in de machine. Bij de Lodger babysjaaltjes gaat het ene uiteinde niet door het andere uiteinde maar is er een lus aangebracht op het ene stuk waar het andere stuk doorheen wordt getrokken. Ook op die manier blijft het goed om het nekje zitten.

Babysjaaltje bestellen

Voor alle babysjaaltjes geldt dat ze lekker zacht en warm zijn en vaak direct uit voorraad leverbaar. Bestel je voor 20:00 uur dan versturen we de sjaal voor de baby nog dezelfde dag. Bestellingen vanaf 20 euro worden gratis thuisbezorgd. De babysjaaltjes zijn ook te bekijken in een van onze 10 megastores in Nederland. Bekijk onze website voor een lijst met de adressen.