Babydoekjes


 

Babydoekjes zijn onmisbaar voor je babyuitzet. Bij Babypark is er keus uit verschillende soorten babydoekjes. Wij verkopen onder meer spuugdoekjes van Koeka. Dit merk staat bekend om zijn leuke ontwerpen en sterke stoffen. Koeka is een vrolijk merk, aangepast aan de wereld van jonge kinderen.
Babydoekjes zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Sommige doekjes van Koeka hebben een vrij groot formaat, zodat je ze op je schouder kan leggen. Dat is handig als je de baby draagt.
Een ander merk babydoekjes is Fabsworld. Deze doekjes hebben vaak zachte kleuren en fijnzinnige motiefjes. Klik voor meer informatie op deze pagina de producten aan.

Bezoek een van onze megastores of shop online!
Bij Babypark slaag je altijd. Europa's grootste en goedkoopste babywinkel biedt een ruim assortiment aan buggy's, kinderwagens, kinderstoelen, babyfoons, speelgoed, verzorgingsartikelen, beddengoed en babykamers. In onze grote megastores verkopen wij werkelijk alles wat je nodig hebt voor je baby of peuter. Kijk gerust eens rond op onze webshop en kies de babyuitzet van jouw wensen. Of bezoek een van onze vestigingen. Onze verkopers zijn je graag van dienst!