Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babyfoons, babyfoon

Babypark babyfoon

Met een Babypark babyfoon kun jij je kindje vanaf een afstandje in de gaten houden. De Babypark babyfoons zijn voorzien van allerlei handige opties zoals een temperatuurweergave (met alarm bij te hoge of te lage temperaturen) en slaapliedjes. Je kunt je kindje dus zorgeloos in zijn of haar kamertje laten slapen, want met een Babypark babyfoon kun jij precies controleren hoe het met je kindje gaat. Zo hoef je niet meer onnodig vaak de trap op te lopen omdat je meende dat je je kindje hoorde huilden, voortaan geeft een melding op de babyfoon aan of dat het geval is.

Lees meer...

Milieubewust & storingsvrij

De babyfoons van Babypark hebben een instelbaar energieverbruik en zendvermogen. De ontvangstkwaliteit blijft wel altijd 100%. Doordat je stroom kunt besparen met een Babypark babyfoon is deze milieuvriendelijk. Dankzij de DECT technologie is de babyfoon 100% storingsvrij. Dat is een geruststellend idee!

Bestel online

Wil jij voortaan je kindje in de gaten houden met een Babypark babyfoon? Dan kun je deze babyfoon eenvoudig bestellen via onze webshop. Plaats je je bestelling op een werkdag voor 20.00 uur en betaal je direct online? Dan is jouw Babypark babyfoon in de meeste gevallen de volgende dag al bij jou in huis.

Lees minder...
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Oval loader