Nedis babyfoon

Ben je op zoek naar een Nedis babyfoon? Bij Babypark vind je een ruim assortiment met Nedis artikelen, zowel online als in onze winkels. Bij ieder artikel vind je een uitgebreide productbeschrijving en in de meeste gevallen een uitgebreide video. Kom je er niet helmaal uit en wil je meer weten over een Nedis babyfoon of een Nedis camera? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp of vragen@babypark.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores.

Lees meer...

Over Nedis babyfoons en camera's

De artikelen van Nedis zijn onmisbaar voor moderne ouders. De Nedis producten zijn perfect met elkaar te gebruiken en helpen om een veilige omgeving voor je kindje te creeeren. Nedis camera's werken met de nieuwste technieken voor een superscherp beeld. In veel gevallen kun je de babyfoon met je smartphone bedienen zodat je overal contact kunt maken met je kindje. Dankzij een WiFi verbinding zijn er geen maximale afstanden voor het bereik.

Nedis babyfoon online bestellen

Bij Babypark kun je een Nedis babyfoon zowel online als in één van onze megastores bestellen. De Nedis babyfoons zijn vrijwel altijd uit vooraad leverbaar. Dat betekent dat wanneer je op een werkdag voor 20 uur bestelt, je je Nedis bestelling de volgende dag al thuisbezorgd wordt. Bovendien worden bestellingen vanaf 20 euro gratis thuisbezorgd. Dat is lekker makkelijk shoppen dus!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Nedis Wi-Fi Smart Bewegingssensor

    Dankzij de Nedis Wi-Fi Smart Bewegingssensor kun je apparaten automatisch laten inschakelen als iemand de kamer binnenkomt. De sensor is eenvoudig te installeren en te bedienen via je telefoon of tablet.

    29,99

    19,50

1 Resultaten