1 Resultaten
1 Resultaten

Tigex babyfoons

 

Babyfoons zijn heel handig om je kindje in de gaten te houden wanneer je niet bij hem of haar in de buurt bent. Er zijn allerlei soorten babyfoons. Zo heb je babyfoons met en zonder camera, met een beperkt en onbeperkt bereik, analoog of digitaal etcetera. Bij Babypark heb je een ruime keuze aan babyfoons van bekende merken.

 

Simpele maar handige Tigex babyfoons

Tigex heeft standaard babyfoons in haar collectie zonder al te veel poespas. De Tigex babyfoons zijn 100% storingsvrij, hebben een regelbaar volume en laten door middel van 5 ledlampjes de intensiteit van het huilen van je kindje zien. Ook geven de Tigex babyfoons een melding wanneer er geen bereik meer is of wanneer de batterij leeg is.

 

Over Tigex

Tigex is een merk dat al sinds 1965 bestaat en babyproducten ontwerpt met de hulp en kennis van specialisten, zoals verpleegkundigen, kinderartsen en ergotherapeuten, maar ook designers en techneuten. Het motto van Tigex is “A baby coloured world”, verder maakt Tigex gebruik van recyclebare producten en worden producten, voordat ze op de markt komen, uitvoerig getest in samenwerking met moeders en consumenten. Op onze website vind je de actuele producten van Tigex. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.