Babykamer


 

De laatste jaren is er op het gebied van de babykamer veel veranderd! Vroeger was het veelal de gewoonte dat de wieg van een van de aanstaande ouders van zolder werd gehaald maar tegenwoordig is dat niet meer zo gewoon. Om aan de behoefte en wensen van de aanstaande ouders tegemoet te komen hebben we een groot assortiment voor de aankleding en inrichting van de babykamer.

klik hier voor onze babykamers


Mogelijkheden babykamer

In ons assortiment voor de babykamer zijn meerdere merken in vele kleuren en opstellingen verkrijgbaar, bijvoorbeeld een witte hoogglans babykamer of in een mokka kleur. Hout heeft vele kleuren en deze kleuren zijn ook prachtig voor in de babykamer. Daarnaast heeft u nog veel mogelijkheden voor de accessoires die u ook bij ons kunt vinden. Wat denkt u van het beddengoed of het hemeltje voor boven de wieg? Ook dat kunnen wij u bieden!


Bezoek onze winkels of bestel online

Bent u op zoek naar een babykamer voor uw baby? U bent van harte welkom in de showrooms van onze winkels. Ook kunt u via onze site bestellen. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de live chat. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Een betere babykamer kan uw baby zich niet wensen!

klik hier voor onze babykamers