Babykamer Accent Wit

De babykamer Accent Wit is gemaakt voor jarenlang gebruiksplezier. De meubels hebben een witte kleur en bruine houten fineer accenten bij de lades van de commode en het ledikant en boven en onder de deuren van de linnenkast. De fineer accenten geven de meubels een moderne en stijlvolle uitstraling.

Lees meer...

Greeploze babykamermeubels

Het mooie aan de meubels van babykamer Accent Wit is dat de lades en deuren greeploos zijn. Greeploze meubels hebben een paar voordelen, zo lijkt de babykamer groter en rustiger en gaat schoonmaken makkelijker doordat er alleen gladde vlakken zijn. Je hoeft namelijk niet meer om de handgrepen schoon te maken.

Veel opbergruimte

De babykamer Accent biedt ontzettend veel opbergruimte. Zo heeft de commode drie ruime lades en onder het ledikantje tref je twee lades aan. De linnenkast heeft één lade en vier opbergschappen en één roede. Naast stijlvol is de babykamer Accent Wit dus ook heel praktisch!

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Accent Commode Wit

  De Accent Commode Wit Kidsmill Accent Commode Wit is greeploos en past hierdoor perfect in een moderne babykamer. Met drie lades tot je beschikking heb je genoeg opbergruimte voor de verzorgingsspulletjes die je nodig hebt voor je kindje.

  459,-

  419,-

 • Quick view

  Kidsmill Accent Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Kidsmill Accent Kledingkast 2-Deurs Wit voldoet aan de veiligheidseisen. Doordat de kledingkast volledig greeploos is heeft de kledingkast een moderne uitstraling. De kledingkast heeft een handige lade voor extra opbergruimte.

  659,-

  599,-

 • Quick view

  Kidsmill Accent Kledingkast 3-Deurs Wit

  De Kidsmill Accent Kledingkast 3-Deurs Wit biedt veel opbergruimte voor de kleding en andere spullen van je kindje. De kast heeft een moderne, stijlvolle uitstraling en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  899,-

  799,-

 • Quick view

  Kidsmill Accent Wandplanken Wit

  De Kidsmill Accent Wandplanken Wit zijn een mooie aanvulling voor boven een commode. Je kunt op de witte wandplanken diverse spulletjes zetten die je anders niet kwijt kunt op de commode of elders in de babykamer.

  70,-

  59,-

9 Resultaten