4 Resultaten
 • Quick view Alondra Babykamer Art

  Alondra Babykamer Art

  Uit voorraad leverbaar
  5.180,-
 • Quick view Alondra Ledikant Art

  Alondra Ledikant Art

  Uit voorraad leverbaar
  1.395,-
 • Quick view Alondra Commode Art

  Alondra Commode Art

  Uit voorraad leverbaar
  1.495,-
 • Quick view Alondra Kledingkast 2-Deurs Art

  Alondra Kledingkast 2-Deurs Art

  Uit voorraad leverbaar
  2.290,-
4 Resultaten

Alondra Babykamer Art

 

Aan de Alondra Babykamer Art hebben al vele ouders hun hart verloren. Het opvallende design in combinatie met de uitstekende materialen zorgt ervoor dat deze babykamer hoog op verlanglijstjes staat. Want wie wil er nu niet met deze prachtige meubels een babykamer inrichten! De meubels zijn verkrijgbaar in diverse kleurtinten zodat jij kunt kiezen welke meubelset het beste bij jouw interieur past.

 

In stijl van de jaren ‘60

Het ontwerp van deze bijzondere meubelserie is gebaseerd op de modetrends van de jaren ’60. De uitstekende pootjes van een contrasterend materiaal zijn hier een voorbeeld van. De kleuren en materialen zijn wel echt van de tijd van nu. Hierdoor is de babykamer goed te combineren met hedendaagse accessoires. Met zulke bijzondere meubels is het aan te raden om de muren in een neutrale kleur te verven.

 

Praktische meubels

Naast het design van de meubels is het ook erg belangrijk dat de meubels voor de babykamer praktisch in gebruik zijn. De Alondra Babykamer Art is uitvoerig getest door ouders waardoor we kunnen garanderen dat we met een kwaliteitsproduct van doen hebben. De kast en commode bieden bijzonder veel opbergruimte en het ledikantje is in hoogte verstelbaar.