Babykamer Bretagne Wit

De stoere meubels van babykamer Bretagne Wit zijn mooi afgewerkt met witte lak. De witte kleur laat zich gemakkelijk combineren met allerlei tinten. Bij de kamer passen zowel pasteltinten als hele felle en sprekende kleuren. De meubels zijn een mooie basis voor een leuke kamer.

Lees meer...

Stoer en robuust

Het design van de meubels is stoer. Hierdoor heeft babykamer Bretagne Wit een robuuste uitstraling. De handgrepen zijn vrij groot en lang. Dat staat lekker stoer! De meubels zijn van uitstekende kwaliteit en gaan jarenlang mee.

Het ledikant

Van de Bretagne Wit-serie zijn twee maten ledikanten beschikbaar. Bij de complete kamer hoort een ledikant met een matrasmaat van 60 x 120 cm. Wij verkopen ook een groter ledikant met matrasmaat 70 x 140 cm. Deze maat is net iets groter dan de standaard maat, zodat je kindje wat langer in het ledikantje kan slapen.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Bretagne Commode Wit

  De Kidsmill Bretagne Commode Wit voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en is erg praktisch in gebruik. De commode heeft een prettige werkhoogte en is uitgevoerd met drie ruime lades die veel opbergruimte opleveren.

  439,-

  399,-

 • Quick view

  Kidsmill Bretagne Kledingkast 2-Deurs Wit

  In de ruime Kidsmill Bretagne Kledingkast 2-Deurs Wit vind je veel opbergmogelijkheden voor de kleding en andere spullen van je kindje. De kledingkast is stevig en netjes afgewerkt. Bovendien voldoet de kast aan de Europese veiligheidsnorm.

  659,-

  599,-

 • Quick view

  Kidsmill Bretagne Wandrek Wit

  Het Kidsmill Bretagne Wandrek Wit is een mooie aanvulling op de babykamer voor je kindje. Extra leuk wanneer je ook andere meubels uit de Kidsmill Bretagne Wit Serie zoals de commode gebruikt hebt om de babykamer in te richten.

  67,-

  65,-

 • Quick view

  Kidsmill Bretagne Bladvergroter Wit

  De Kidsmill Bretagne Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Bretagne Commode Blank groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand van de bladvergroter blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  67,-

  65,-

8 Resultaten