4 Resultaten
 • Quick view Alondra Babykamer Clip

  Alondra Babykamer Clip

  Uit voorraad leverbaar
  2.585,-
 • Quick view Alondra Babybed Clip

  Alondra Babybed Clip

  Uit voorraad leverbaar
  645,-
 • Quick view Alondra Commode Clip

  Alondra Commode Clip

  Uit voorraad leverbaar
  840,-
 • Quick view Alondra Kledingkast 2-Deurs Clip

  Alondra Kledingkast 2-Deurs Clip

  Uit voorraad leverbaar
  1.100,-
4 Resultaten

Alondra Babykamer Clip

 

Wil jij iets bijzonders voor de babykamer van je kindje? Dan is de Alondra Babykamer Clip misschien wel wat je zoekt. Deze babykamer ziet er net even wat anders uit en is van uitstekende kwaliteit. De Alondra Babykamer Clip is verkrijgbaar in diverse kleuren. Ga je voor een echte jongens- of meidenvariant of toch voor een neutraal kamertje?

 

Strak design met een knipoog

Voor de Alondra Babykamer Clip is gebruik gemaakt van gelakt MDF en massief grenen. Dat resulteert in een meubelset die jarenlang mee gaat en gemakkelijk schoon te maken is. Het design oogt strak door het glimmende, witte materiaal en is zeer geschikt voor de babykamer door het speelse effect van het figuurtje dat je op alle meubels uit deze serie terugvind.

 

Over Alondra

Alondra is internationaal één van de belangrijkste spelers in de markt van babykamers doordat zij voortdurend bezig zijn om de kwaliteit en het design van hun meubels verder te ontwikkelen. Momenteel worden de kamers van Alondra verkocht in 50 landen en in alle continenten. Alondra probeert ieder goed idee om te zetten naar een glimlach. Daarom maken zij producten die aansluiten bij de ouders van nu en zorgt dat de producten voldoen aan de veiligheidsnormen.