Alondra Babykamer Clip

Wil jij iets bijzonders voor de babykamer van je kindje? Dan is de Alondra Babykamer Clip misschien wel wat je zoekt. Deze babykamer ziet er net even wat anders uit en is van uitstekende kwaliteit. De Alondra Babykamer Clip is verkrijgbaar in diverse kleuren. Ga je voor een echte jongens- of meidenvariant of toch voor een neutraal kamertje?

Lees meer...

Strak design met een knipoog

Voor de Alondra Babykamer Clip is gebruik gemaakt van gelakt MDF en massief grenen. Dat resulteert in een meubelset die jarenlang mee gaat en gemakkelijk schoon te maken is. Het design oogt strak door het glimmende, witte materiaal en is zeer geschikt voor de babykamer door het speelse effect van het figuurtje dat je op alle meubels uit deze serie terugvind.

Over Alondra

Alondra is internationaal één van de belangrijkste spelers in de markt van babykamers doordat zij voortdurend bezig zijn om de kwaliteit en het design van hun meubels verder te ontwikkelen. Momenteel worden de kamers van Alondra verkocht in 50 landen en in alle continenten. Alondra probeert ieder goed idee om te zetten naar een glimlach. Daarom maken zij producten die aansluiten bij de ouders van nu en zorgt dat de producten voldoen aan de veiligheidsnormen.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Alondra Babykamer Clip

  Met de Alondra Babykamer Clip haal je degelijke meubels met een speels design in huis. De details in het middel van elk meubelstuk geven een knipoog aan deze bijzonder stevige meubelset.
  2.585,-
 • Quick view

  Alondra Babybed Clip 60 x 120 cm

  Met het Alondra Babybed Clip heb je een praktisch ledikant met een origineel design. Daarnaast is het ledikant van uitstekende kwaliteit zoals we van Alondra gewend zijn. Met dit ledikantje heb je echt iets exclusiefs!
  645,-
 • Quick view

  Alondra Commode Clip

  De Alondra Commode Clip is een aanwinst voor de babykamer. Dit kwaliteitsmeubel heeft een strak design met een speelse knipoog en is voorzien van extra's zoals soft closing en een extra binnenlade.
  840,-
 • Quick view

  Alondra Kledingkast 2-Deurs Clip

  Met de Alondra Kast Clip hoef je niet bang te zijn dat je te weinig ruimte hebt! Achter de deuren met soft closing vind je 2 lades en 2 hangroedes waar je alle kleding van je kindje op kunt bergen.
  1.100,-
4 Resultaten