4 Resultaten
 • Quick view Alondra Babykamer Diamonds

  Alondra Babykamer Diamonds

  Uit voorraad leverbaar
  4.975,-
 • Quick view Alondra Ledikant Diamonds

  Alondra Babybed Diamonds

  Uit voorraad leverbaar
  895,-
 • Quick view Alondra Commode Diamonds

  Alondra Commode Diamonds

  Uit voorraad leverbaar
  1.790,-
 • Quick view Alondra Klededingkast 2-Deurs Diamonds

  Alondra Klededingkast 2-Deurs Diamonds

  Uit voorraad leverbaar
  2.290,-
4 Resultaten

Alondra Babykamer Diamonds

 

Stralend wit als sneeuw, dat is de Alondra Babykamer Diamonds. Met deze babykamer waan je je in Hollywood. De kamer heeft een luxueuze uitstraling door de hoge stalen pootjes en het smetteloze wit. Het design geeft de ruwe kanten van een diamant weer, dus perfect voor de slaapkamer van je kostbare kindje! De Alondra Babykamer Diamonds is verkrijgbaar in diverse varianten.

 

Glimmend en stralend

De Alondra Babykamer Diamonds is alleen voor heel bijzondere kindjes! Een uniek, modern design wordt gecombineerd met veel praktische oplossingen. Daar word jij als ouder blij van! Alondra bewijst dat design en kwaliteit uitstekend samen kunnen gaan. Het glimmende witte oppervlak heeft een 3D effect waardoor de meubels echt bijzonder worden.

 

Complete kamer

De Alondra Babykamer Diamonds is als complete babykamer verkrijgbaar, maar daarnaast zijn alle meubelstukken ook los verkrijgbaar. Handig wanneer je bijvoorbeeld geen ruimte hebt voor een kast: zo hoef je alleen maar een commode en ledikantje te bestellen. De complete babykamer wordt standaard geleverd met een 60x120 cm bedje met handige wieltjes. Wil je liever het 70x140 cm ledikant ontvangen met dezelfde stalen poten als de kast en commode? Informeer dan even naar de mogelijkheden.