Babykamer Done By Deer

Op deze pagina vind je meubels om de babykamer in te richten in de Scandinavische stijl van Done by Deer. Van dit merk zijn er ook allerlei accessoires verkrijgbaar waarmee je de babykamer helemaal af kunt maken. Denk aan bijpassende opbergmanden, knuffels of dekbedovertrekken.

Lees meer...

Scandinavisch design

Eenvoudig en stijlvol, dat is de Babykamer Done By Deer. De Scandinavische roots van dit merk zijn duidelijk terug te zien in het design van de meubels. Omdat de babykamer in verschillende kleuren verkrijgbaar is kun je de babykamer helemaal naar jouw smaak inrichten.

Een Done by Deer babykamer online bestellen

Via deze pagina kun je de Done by Deer babykamer bestellen in jouw favoriete uitvoering. De meubels worden gratis bezorgd door de Babypark bezorgservice op een moment dat het jou handig uitkomt. Bij de productinformatie vind je alle afmetingen zodat je vast kunt bedenken hoe je de babykamer in wilt gaan richten.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Done by Deer Babykamer

  De Babykamer Done by Deer Wit is een moderne, Scandinavische babykamer met veel opbergmogelijkheden. De babykamer bestaat uit een babybedje en een commode, kies zelf jouw gewenste kleurencombinatie.
  1.068,95
 • Quick view

  Done by Deer Babybed White 70 x 140 cm

  Het Done by Deer Babybed White 70 x 140 cm wordt dé blikvanger in iedere babykamer. Het bed heeft een modern design en kan op diverse manieren gebruikt worden zodat je er jarenlang veel plezier aan beleeft.

  649,95

  539,10

 • Quick view

  Done by Deer Babybed 60 x 120 cm

  Het Done by Deer Babybed 60 x 120 cm wordt dé blikvanger in iedere babykamer. Het ledikant heeft een modern design en kan op diverse manieren gebruikt worden zodat je er jarenlang veel plezier aan beleeft.
  539,10
 • Quick view

  Done by Deer Commode

  De Done by Deer Commode is een multifunctionele opbergkast die zowel in de babykamer als in andere ruimtes tot zijn recht komt. De commode biedt veel opbergruimte en kan worden uitgebreid met een bladvergroter.
  422,10
 • Quick view

  Done by Deer Wandplank

  Met de Done by Deer wandplank voeg je sfeer toe aan de baby- of kinderkamer! De plank heeft een open, modern en multifunctioneel design.
  49,95
 • Quick view

  Done by Deer Bladvergroter

  De Done by Deer Bladvergroter zorgt ervoor dat je de Done by Deer heel gemakkelijk kunt gebruiken om je kindje te verschonen. Dankzij de bladvergroter past er namelijk precies een waskussen op de commode.
  79,95
 • Quick view

  Done by Deer Juniorzijde

  Slaapt jouw kindje in een Done by Deer Ledikant? Dan is de Done by Deer Juniorzijde een perfecte accessoire waarmee je het bed van je kindje kunt uitbreiden. De juniorzijde is praktisch en eenvoudig te bevestigen.
  49,95
 • Quick view

  Done by Deer Juniorzijde White 70 x 140 cm

  Slaapt jouw kindje in een Done by Deer Ledikant? Dan is de Done by Deer Juniorzijde 70 x 140 cm een perfecte accessoire waarmee je het bed van je kindje kunt uitbreiden. De juniorzijde is praktisch en eenvoudig te bevestigen.
  59,95
8 Resultaten