Alondra Babykamer Kurve

De Alondra Babykamer Kurve is zeker geen standaard meubelserie. Deze set bestaat uit een kast, commode en ledikant van hoogwaardige kwaliteit. Hier heb je gegarandeerd jarenlang plezier van! Bij de producten vind je een uitgebreide productinformatie met details over de meubels.

Lees meer...

Heel veel opbergruimte

Er zijn maar weinig babykamers die zoveel mogelijkheden bieden om de spullen van je kindje georganiseerd op te beren dan de Alondra Babykamer Kurve. De commode beschikt over 4 grote lades. In de bovenste laden vind je en zogenaamde binnenlade, ideaal voor kleine rommeltjes. Eigenlijk heeft de commode dus wel 6 lades! Ook de kast heel veel slimme opbergmogelijkheden.

Origineel design

Met deze meubels ben je ervan verzekerd dat je echt iets unieks hebt. Want het is natuurlijk niet leuk als er nog 5 baby'tjes in jouw straat in een soortgelijke kamer slapen. De meubels zijn gemaakt van gelakt MDF en hebben daardoor een luxueuze uitstraling. Ook de hoge, stalen pootjes spelen hierbij een belangrijke rol. De Alondra Babykamer Kurve is verkrijgbaar in diverse kleurtinten. Welke combinatie is jouw favoriet?

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Alondra Kledingkast 2-Deurs Kurve

  De Alondra Kledingkast 2-Deurs Kurve biedt veel slimme mogelijkheden voor het opbergen van de kleding van je kindje. Dankzij het tussenschot zijn de legplanken afzonderlijk van elkaar te vertellen. Ook heeft de kast een hangroede.
  2.195,-
 • Quick view

  Alondra Kledingkast 2-Deurs Kurve Blanco

  De Alondra Kledingkast 2-Deurs Kurve Blanco biedt veel slimme mogelijkheden voor het opbergen van de kleding van je kindje. Dankzij het tussenschot zijn de legplanken afzonderlijk van elkaar te vertellen. Ook heeft de kast een hangroede.
  2.195,-
2 Resultaten