8 Resultaten
 • Quick view Alondra Babykamer Kurve

  Alondra Babykamer Kurve

  Uit voorraad leverbaar
  4.920,-
 • Quick view Alondra Babybed Kurve 70 x 140 cm

  Alondra Babybed Kurve 70 x 140 cm

  Uit voorraad leverbaar
  1.395,-
 • Quick view Alondra Commode Kurve

  Alondra Commode Kurve

  Uit voorraad leverbaar
  1.475,-
 • Quick view Alondra Kast Kurve

  Alondra Kledingkast 2-Deurs Kurve

  Uit voorraad leverbaar
  2.050,-
8 Resultaten

Alondra Babykamer Kurve

 

De Alondra Babykamer Kurve is zeker geen standaard meubelserie. Deze set bestaat uit een kast, commode en ledikant van hoogwaardige kwaliteit. Hier heb je gegarandeerd jarenlang plezier van! Bij de producten vind je een uitgebreide productinformatie met details over de meubels.

 

Heel veel opbergruimte

Er zijn maar weinig babykamers die zoveel mogelijkheden bieden om de spullen van je kindje georganiseerd op te beren dan de Alondra Babykamer Kurve. De commode beschikt over 4 grote lades. In de bovenste laden vind je en zogenaamde binnenlade, ideaal voor kleine rommeltjes. Eigenlijk heeft de commode dus wel 6 lades! Ook de kast heel veel slimme opbergmogelijkheden.

 

Origineel design

Met deze meubels ben je ervan verzekerd dat je echt iets unieks hebt. Want het is natuurlijk niet leuk als er nog 5 baby'tjes in jouw straat in een soortgelijke kamer slapen. De meubels zijn gemaakt van gelakt MDF en hebben daardoor een luxueuze uitstraling. Ook de hoge, stalen pootjes spelen hierbij een belangrijke rol. De Alondra Babykamer Kurve is verkrijgbaar in diverse kleurtinten. Welke combinatie is jouw favoriet?