Babykamer La Premiere Wit

De meubels uit de La Premiere Wit serie zien er heel sfeervol uit. Babykamer La Premiere Wit heeft een mooie, landelijke uitstraling. De metalen handgrepen aan de lades van de kast en de commode, zijn heel verfijnd. Alle details van La Premiere Wit meubels zijn tot in de puntjes afgewerkt.

Lees meer...

Bijzonderheden van babykamer La Premiere Wit

Het ledikant van de La Premiere Wit babykamer is verstelbaar in meerdere posities. In elke nieuwe fase kun je beslissen hoe hoog je je kindje laat slapen. Bestel je de complete La Premiere babykamer, dan heb je bijna alle meubels die je voor een babykamer nodig hebt. In principe zit het La Premiere Wit wandrek niet inbegrepen. Het is een aanrader om dit wandrek erbij te bestellen, aangezien dit wandrek er bijzonder sfeervol uitziet.

Babykamer met soft closing systeem

Het soft closing systeem maakt het geruisloos sluiten van lades en deurtjes mogelijk. Dat is heel fijn. Mocht je even wat uit de commode pakken terwijl je kindje ligt te slapen, dan zal het niet snel wakker worden. Al met al is babykamer La Premiere Wit van alle gemakken voorzien. Babypark verkoopt ook nog andere varianten van de La Premiere babykamer. Dit zijn de babykamer La Premiere Grijs Eiken en de La Premiere Riet.

Lees minder...
11 Resultaten
11 Resultaten