Babykamer Lars

Het design van babykamer Lars is verrassend creatief. De meubels zien er net iets anders uit dan gangbaar is. De ontwerpers speelden met het design en met de kleuren. Het resultaat is een sfeervolle en trendy kamer.

Lees meer...

Speels design

De spijlen en de pootjes van het ledikant hebben een andere kleur dan het ledikant zelf. Ook de pootjes van de kast en de commode zien er zo uit. De combinatie van kleuren zorgt voor een speelse uitstraling. Verder hebben kast en commode een handige indeling waar je veel profijt van zult hebben.

Hoe je de babykamer bestelt

Babykamer Lars koop je in één van onze filialen of online via onze webshop. Online bestellen is ideaal. Thuis, of waar je ook bent, zoek je in alle rust de babykamer van je dromen uit. De babykamer wordt gratis bij jou thuisbezorgd en kan tegen meerprijs ook worden gemonteerd.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Lars Babykamer

  Speels én eigenwijs, dat is de vormgeving van de meubels van de Kidsmill Lars Babykamer. Perfect voor een moderne babykamer dus! Maak zelf de keuze voor zwarte, witte, of naturel kleurige pootjes.

  720,-

  652,-

 • Quick view

  Kidsmill Lars Babybed 60 x 120 cm

  In het Kidsmill Lars Babybed 60 x 120 cm is je kindje in mum van tijd naar dromenland vertrokken! Want wie slaapt er nu niet heerlijk in zo’n speels vormgegeven ledikant? Wordt geleverd inclusief juniorzijde.

  360,-

  324,-

 • Quick view

  Kidsmill Lars Babybed 70 x 140 cm

  In het Kidsmill Lars Babybed 70 x 140 cm is je kindje in mum van tijd naar dromenland vertrokken! Want wie slaapt er nu niet heerlijk in zo’n speels vormgegeven ledikant? Wordt geleverd inclusief juniorzijde.

  443,-

  399,-

 • Quick view

  Kidsmill Lars Commode

  In de Kidsmill Lars Commode kun je heel wat spulletjes voor je kindje kwijt! De commode heeft een prettige werkhoogte en is uitgevoerd in een speelse, eigenwijze look. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  360,-

  328,-

 • Quick view

  Kidsmill Lars Kledingkast 2-Deurs

  In de Kidsmill Lars Kledingkast 2-Deurs kun je heel wat spulletjes voor je kindje kwijt. De kast heeft een strakke vormgeving met een speelse, eigenwijze look door de iets uitstaande pootjes. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  459,-

  418,-

 • Quick view

  Kidsmill Lars Wieg

  Op zoek naar een stijlvolle, originele wieg? Dan is de Wieg Lars zeker iets voor jou! De wieg is ovaal van vorm en heeft speelse, iets uitstaande poten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  183,-

  165,-

 • Quick view

  Kidsmill Lars Bladvergroter Wit

  Ben je in het bezit van een Lars Commode? Dan is deze Kidsmill Lars Bladvergroter een heel handige aanvulling waarmee je het werkblad van je commode kunt vergroten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  72,-

  65,-

7 Resultaten