Babykamer Loft Wit

De sfeervolle meubels van babykamer Loft Wit maken de kamer van jouw kindje tot een heel gezellig plekje. Het design is bijzonder stijlvol. Lees hieronder en bij de productbeschrijvingen wat babykamer Loft Wit jou te bieden heeft.

Lees meer...

Mooie details

Babykamer Loft Wit heeft een mooi, verfijnd design. De meubels zijn tot in de puntjes afgewerkt. Alles aan de kamer klopt. De handgrepen van de lades zijn echte eyecatchers. De meubels zijn te combineren met allerlei kleuren. Van donkerblauw tot mintgroen en van roze tot zand: met deze meubels kun je alle kanten op.

Praktische eigenschappen

De meubels geven je heel wat opbergruimte. Zelfs het ledikant heeft opbergladen! Alle deuren en laden van babykamer Loft Wit zijn voorzien van softclose geleiders. Dit heeft een groot voordeel: Je sluit deuren en laden geruisloos. Al met al is babykamer Loft Wit een mooie en praktische kamer waar je veel plezier van zult hebben!

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Loft Commode Wit

  De stijlvolle Kidsmill Loft Commode Wit is een praktische aanwinst voor iedere babykamer. De Loft Commode Wit heeft een prettige werkhoogte en is uitgevoerd met drie ruime lades met soft closing die geruisloos sluiten.

  329,-

  299,-

 • Quick view

  Kidsmill Loft Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Kidsmill Loft Kledingkast 2-Deurs Wit biedt veel opbergruimte en is voorzien van soft closing. Hierdoor kun je de kast geruisloos openen en sluiten, ideaal wanneer je kindje ligt te slapen! De kast voldoet aan de veiligheidsnormen.

  472,-

  429,-

 • Quick view

  Kidsmill Loft Bladvergroter Wit

  De Kidsmill Loft Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Loft Commode Wit groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand van de bladvergroter blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  80,-

  75,-

 • Quick view

  Kidsmill Loft Kledingkast 3-Deurs Wit

  De Kidsmill Loft Kledingkast 3-Deurs Wit biedt veel opbergruimte en is voorzien van soft closing. Hierdoor kun je de kast geruisloos openen en sluiten, ideaal wanneer je kindje ligt te slapen! De kast voldoet aan de veiligheidsnormen.

  659,-

  599,-

8 Resultaten