4 Resultaten
 • Quick view Alondra Babykamer Maths

  Alondra Babykamer Maths

  Uit voorraad leverbaar
  1.995,-
 • Quick view Alondra Babybed Maths 60 x 120 cm

  Alondra Babybed Maths 60 x 120 cm

  Uit voorraad leverbaar
  575,-
 • Quick view Alondra Commode Maths

  Alondra Commode Maths

  Uit voorraad leverbaar
  595,-
 • Quick view Alondra Maths Kledingkast 2-Deurs

  Alondra Maths Kledingkast 2-Deurs

  Uit voorraad leverbaar
  835,-
4 Resultaten

Alondra Babykamer Maths

 

Wil jij geen standaard babykamer en mag er best een beetje kleur in de babykamer komen? Kijk dan eens naar de meubels van de Alondra Babykamer Maths. De 2-deurs kast, het ledikantje en de commode zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen een complete set. De meubels zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren maar er zijn ook opvallende varianten verkrijgbaar. Met deze babykamer profiteer je van optimaal gebruiksgemak.

 

Niet alleen voor wiskunde liefhebbers

De Alondra Babykamer Maths is versierd met wiskundige elementen. Maar natuurlijk is deze babykamer niet alleen geschikt voor wiskunde liefhebbers. De neutrale speelse elementen passen perfect bij de babykamer. De Alondra Babykamer Maths is verkrijgbaar in diverse kleuren. Tip: verf één van de muren in dezelfde kleur als de babykamer van je keuze. Zo krijg je een leuk en compleet geheel.

 

Een Alondra kamer dus uitstekende kwaliteit

De babykamers van Alondra staan bekend om hun kwalitatief uitstekende producten. Het Spaanse merk test haar producten uitgebreid voordat ze op de markt gebracht worden. Hierin spelen ook consumenten een rol die het product als proef mogen uitproberen. Met deze feedback wordt de babykamer geoptimileerd zodat jij ervan verzekerd bent dat je echt met een kwaliteitsproduct van doen hebt.