Babykamer Monza Wit Eiken

De combinatie van eikenhout en witte verf maakt babykamer Monza Wit Eiken extra sfeervol. Bij de kast en de commode zijn de tinten van het eikenhout grotendeels zichtbaar. Alleen de buitenste rand van deze Monza Wit Eiken meubels is wit gelakt. Het effect is prachtig. Dit ontwerp is dan ook zeker geslaagd te noemen.

Lees meer...

In hoogte verstelbaar bedje

De lattenbodem van het Monza Wit Eiken ledikant is in hoogte verstelbaar. Dat is ideaal, want zo kun je in elke fase weer kijken welke hoogte het meest comfortabel is. In de periode net na de geboorte, is het fijn als het matras vrij hoog is, zodat je niet teveel hoeft te bukken om je kindje uit bed te halen. Is je kindje wat groter, dan is een lagere positie van het matras handiger. Je kindje kan dan tenminste niet gemakkelijk uit bed klimmen.

Praktische Monza Wit Eiken commode

Ook de commode van babykamer Monza Wit Eiken is heel praktisch. In de ruime lades kun je heel wat spulletjes kwijt. Dankzij de opstaande rand kun je niet zomaar per ongeluk iets van de commode afschuiven. Al met al is babykamer Monza Wit Eiken een hele sfeervolle en praktische kamer.

Lees minder...
6 Resultaten
6 Resultaten