Babykamer Nikki

De meubels van babykamer Nikki zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen tegen een stootje. De vormgeving van de meubels hebben iets weg van de jaren ‘60, vooral de schuine pootjes. Met babykamer Nikki herleef je oude tijden!

Lees meer...

Open uitstraling

Bijzonder zijn de handgrepen van de commode en de linnenkast, deze zijn als ware als openingen in de ladefronten gemaakt en geven de meubels een open uitstraling. Verder biedt babykamer Nikki veel opbergruimte, zo heeft de commode bijvoorbeeld al vier lades. De linnenkast telt twee lades, vier schappen en één roede. Je zult dus geen last meer hebben van rondslingerende spulletjes.

Speelse zijwanden

Het mooiste aan babykamer Nikki is misschien nog wel het ledikant. De zijwanden van het ledikant hebben namelijk een trapezevorm, hierdoor lijkt het ledikant op een kribbe. Wanneer je voor de witte versie gaat kan je ook kiezen voor natural zijwanden, dit zorgt voor een leuk speels effect.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Nikki Babykamer

  De Kidsmill Nikki Babykamer heeft een moderne speelse look, is gemaakt van hoogwaardige materialen en kan tegen een stootje. Het voldoet aan de Europese veiligheidseisen en zorgt voor jarenlang gebruiksplezier.

  1.153,-

  864,-

 • Quick view

  Kidsmill Nikki Babybed 60 x 120 cm

  Het Nikki Babybed 60 x 120 cm ziet er speels uit doordat de zijwanden een trapezevorm hebben. Met een verstelbare lattenbodem slaapt je kindje altijd op de juiste hoogte. Wel zo veilig en handig!

  549,-

  495,-

 • Quick view

  Kidsmill Nikki Babybed 70 x 140 cm

  Het Nikki Ledikant 70 x 140 cm kan omgebouwd worden tot een juniorbed, ideaal en praktisch dus! Door het gebruik van hoogwaardig materiaal kan het ledikant tegen een stootje en heb je er jarenlang plezier van.
  595,-
 • Quick view

  Kidsmill Nikki Commode

  De Nikki Commode heeft door de vier lades genoeg opbergruimte. Het grote commodeblad zorgt ervoor dat je genoeg ruimte hebt om je kindje te verschonen of te wassen. Ideaal in gebruik en praktisch dus!

  406,-

  369,-

 • Quick view

  Kidsmill Nikki Kledingkast 2-Deurs

  De Kidsmill Nikki Kledingkast met twee deuren en twee lades biedt genoeg ruimte om de kleding en andere spulletjes van je kindje op te bergen. De kast is stevig waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.

  626,-

  549,-

 • Quick view

  Kidsmill Nikki Kledingkast 3-Deurs

  De Nikki Kledingkast met drie deuren en drie lades biedt genoeg ruimte om de kleding en andere spulletjes van je kindje op te bergen. De kast is stevig waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.

  974,-

  769,-

 • Quick view

  Kidsmill Nikki Wandrek

  Het Nikki Wandrek zorgt voor extra ruimte boven de Nikki commode. Op het wandrek kun je diverse spulletjes kwijt zoals een haarlokdoosje of een spaarpotje of verzorgingsproducten. Een handige accessoire dus!

  70,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Nikki Bladvergroter

  Met de Kidsmill Nikki Bladvergroter verleng je het commodeblad van de Nikki commode, zo heb je genoeg ruimte om je kindje te verschonen of te wassen. De bladvergroter is eenvoudig te monteren en te verwijderen.

  70,-

  68,-

8 Resultaten