Babykamer Pebbles

De Babykamer Pebbles is hip en heeft tegelijkertijd een nostalgische uitstraling. De meubels zijn verkrijgbaar in de kleuren seagreen en grey zodat je zelf een combinatie kunt maken die het beste bij jouw babykamer past. Van het ledikant is zelfs een grenen uitvoering beschikbaar voor de ultieme vintage look.

Lees meer...

Klassieke babykamer in moderne uitvoering

Wat direct opvalt aan de Babykamer Pebbles zijn de klassieke pootjes onder de meubels en de kleine, witte handgreepjes. De meubels zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat je er jarenlang plezier van hebt. De commode en kast zijn uitgevoerd met soft close waardoor de laden en deuren zonder geluid sluiten.

Vintage babykamer

De Babykamer Pebbles combineert de stijl van toen met de kwaliteit van nu. Perfect dus wanneer je op zoek bent naar een degelijke, vintage babykamer! Voor de ultieme vintage look kies je voor het Pebbles ledikant in de grenen uitvoering. Hiermee wordt de slaapplaats van je kindje dé blikvanger in jouw vintage babykamer.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Coming Kids Pebbles Ledikant 60 x 120 cm

  Het Coming Kids Pebbles Ledikant 60 x 120 cm is uitgevoerd in een vintage stijl. Een klassiek ledikant met een moderne uitvoering en gemaakt van hoogwaardige materialen. Hier heb je jarenlang plezier van!

  299,-

  254,15

 • Quick view

  Coming Kids Pebbles Commode

  De Coming Kids Pebbles Commode is uitgevoerd in een vintage stijl maar met kwaliteit van nu. De lades zijn voorzien van soft close en de commode is gemaakt van hoogwaardig MDF en afgewerkt met zijdeglans lak.

  499,-

  424,15

 • Quick view

  Coming Kids Pebbles Kledingkast

  De Coming Kids Pebbles Kledingkast Seagreen is uitgevoerd in een vintage stijl maar met kwaliteit van nu. De kast van hoogwaardig MDF heeft legplanken en een hangroede zodat je alle spullen overzichtelijk op kunt bergen.

  549,-

  466,65

 • Quick view

  Coming Kids Pebbles Wandplank

  De Coming Kids Pebbles Wandplank heeft een opvallende vintage stijl. De wandplank is perfect te combineren met de commode uit de Pebbles serie van Coming Kids. De wandplank maakt de babykamer helemaal af.

  89,-

  79,-

4 Resultaten