Babykamer Ralph Wit

Babykamer Ralph Wit is een stoere babykamer met een moderne look. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig plaatmateriaal. De grote linnenkast en de commode bieden je heel wat opbergruimte. Ook in de ruime laden van de commode kun je heel wat spulletjes kwijt. Aan deze mooie babykamer zal je veel plezier beleven!

Lees meer...

Te combineren met allerlei stijlen

Babykamer Ralph heeft een vrij neutraal design. De witgelakte meubels matchen heel goed met uiteenlopende woonstijlen. Dat maakt deze babykamer heel aantrekkelijk. Verder is een witte kleur voor meubels heel rustgevend. Wit straalt bovendien licht en vrolijkheid uit.

Veiligheid

Natuurlijk is het heel belangrijk dat de babykamer veilig is. De ontwerpers van babykamer Ralph besteedden hier dan ook uitgebreid aandacht aan. De kamer voldoet volledig aan de Europese veiligheidseisen zodat je deze meubels met een gerust hart kunt gebruiken.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Basicline Ralph Babykamer Wit | Bed 60 x 120 cm + Commode + Kast

  De Basicline Ralph Babykamer Wit is een praktische babykamer met mooie witte tinten. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de veiligheidseisen voor baby's en jonge kinderen.

  459,-

  399,-

 • Quick view

  Basicline Ralph Babybed 60 x 120 cm

  Het Babybed Ralph is een praktisch en veilig baby ledikant dat gemaakt is van hoogwaardig MDF. Het ledikant voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en is geschikt voor een matras van 60 x 120 cm.

  145,-

  99,-

 • Quick view

  Basicline Ralph Commode Wit

  Met deze praktische en strak afgewerkte commode wordt het verschonen van je kindje een makkie. De commode beschikt over 3 ruime laden en het bovenblad is zo gemaakt dat een waskussen er precies tussen past.

  164,-

  149,-

 • Quick view

  Basicline Ralph Kledingkast 2-Deurs Wit

  Deze praktische kledingkast maakt de babykamer compleet. De kast past is voorzien van een roede en 2 schappen en biedt voldoende opbergruimte voor de kleertjes van je kindje.

  186,-

  169,-

5 Resultaten